Witam
Mam problemy z punciakiem (moj punto to 1,9 JTD r.2002.) A mianowicie nie działa mi wspomaganie i przestał działać licznik czy jest to mozliwe ze przez brak wspomagania moze zepsuć sie licznik??
A dodam ze czasem coś pokaze ale jest to błedna prędkość, czasami jak go zmoczy deszcz albo umyje go to licznik działa ale przez chwile. A i mam jeszcze taki problem ze czasem mu sie coś dzieje i odcina mu prądy (wbijam wsteczny i on gaśnie, lub jade sobie jade i bum niema prądu a radio chodzi, dodam ze to napewno nie jest klema na baterii bo sprawdzalem to 100-ki razy) Mam jeszcze pare usterek ale nie bede wymienial ich bo moze ktoś sobie pomyśleć jak ty człowieku jeździsz takim szmelcem Ale jakoś sie da:) Pozdrawiam
Uwagi:
i nie ten dział, przenoszę //Hubi
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
marcin342 Sympatyk kropek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 484
Tematy: 0
buraku nie znasz histrorii tego auta wiec co piszesz głupoty.
Auto zostało sprowadzone w takim stanie z niemiec a ty mi piszesz cos o dbałości zastanów sie na wiecej razy zanim co pierdolnie... głupiego
EDi Moderator
Imię: Dawid
Dni na forum: 610
Tematy: 35 Skąd: Dębica
buraku nie znasz histrorii tego auta wiec co piszesz głupoty.
Auto zostało sprowadzone w takim stanie z niemiec a ty mi piszesz cos o dbałości zastanów sie na wiecej razy zanim co pierdolnie... głupiego
Żal mi ciebie... i to baaardzo... nerwusek się znalazł
Hubi Moderator
Imię: Hubert
Dni na forum: 655
Tematy: 23 Skąd: Skierniewice
juz koniec tego bo ten temat jest zupełnie o czym innym
a co do tematu to coś mi się zdaje że to jakiś styk i obstawiał bym kostkę łączącą za licznikiem, choć rozumiem że licznik nie zdiała a pozostałe kontrolki działają oraz komp (chodzi o sam prędkościomierz) no to musi być gdzieś na linii przekazywania obrotów do kompa (ale czy działa obrotomierz) musisz podać więcej dznych, albo od kompa do deski wiecej danych
Mam inny problem z wyświetlaczem cyfrowym (puntoII 1.9jtd,2000r.): przy wciskaniu przycisku trip i przełączaniu funkcji wyświetlacza( zegar-licznik kilometrów-licznik kilometrów okresowy-zużycie paliwa-czas jazdy) w pewnym momencie gasną wszystkie kontrolki i zegary spadają do zera(cała deska się wyłącza), wszystkie zapamiętane przez licznik parametry się resetują łącznie z zegarem. Cały licznik się włącza dopiero po następnym przyciśnięciu przycisku trip, ale w pamięci wyświetlacza nie ma już nic. Czy ktoś wie co z tym można zrobic?
[ Dodano: 31 Mar 2008 07:11 ]
Może jednak jest ktoś kto może mi doradzic co zrobic z moim problemem(poprzedni post)?
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach