Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Przedni wahacz Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
voyteac
Puntoświr

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 472
Tematy: 37

Post #116855 Wysłany: 19 Kwi 2008 22:15 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

powiem tak:
ja wymienilem wahacz po jednej stronie i teraz zaluje jak na przed zima bylem u mechanika to mowil ze jeden musze a drugi sie konczy (mój sasiad co sie zna i umie wyczuc czy sworzen jest wyrobiony tez tak mowil-ja nie kapuje o co chodzi)...i wymienilem jeden bo bylem skapy/oszczedny na kase bo wiadomo...100 na ulicy nie lezy..i pewnie teraz musze go wymienic...a zatem w pol roku zrobie 2x zbieznosc (200zł)

ucz sie na cudzych błedach -czyli na moich i jak wymieniales wahacz po dwoch str. kiedys to teraz tez to zrob

a co do ceny wahaczy...ja bym brał dobra firme..nawet jak bym mial dac 40 zł wiecej - z definicji powinien wytrzyac dluzej

pozdro!

Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Tacowski
Puntoświr

Imię: Artur
Dni na forum: 349
Tematy: 50

Post #116903 Wysłany: 20 Kwi 2008 06:44 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ZAKRZA Nie no tam Aso to pierdziele tam kasuja jak za zboze.... A kupowałes tez na Allegro?? Moze masz jakiegos sprawdzonego sprzedawce to prosze o link. I czy wymieniales to na kanale czy bez?

Image
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mirek-s27
Sympatyk kropek

Imię: Mirek
Dni na forum: 391
Tematy: 1

Post #116916 Wysłany: 20 Kwi 2008 08:33 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

spokojnie wymienisz bez kanalu.ja ustawilem auto na kozilkach z 2 stron a lewarkiem podnosilem wahacz zeby trafic w mejsca mocowan.mi to zajelo godzinke.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Tacowski
Puntoświr

Imię: Artur
Dni na forum: 349
Tematy: 50

Post #117406 Wysłany: 23 Kwi 2008 21:23 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

No dobra Koledzy na Allegro jest najtaniej. Dziś dzwoniłem do Foty i do Inter Carsu i chca za sztuke okolo 200 zł wiec duuuuuuuuużo za dużo. Pozostaje Allegro. Prosze o dobry namiar i jakiejs dobrej jakosci wahacze. Bede wdzieczny.

[ Dodano: 21 Kwi 2008 17:05 ]
Tu widze ze sporo ludzi kupuje. Co myslicie?? http://www.allegro.pl/item338145962_wahacz_wahacze_fiat_punto_przod_birth_italy_.html

[ Dodano: 21 Kwi 2008 21:11 ]
Mam mozliwosc zakupy wahacza jakiejs firmy QAP za 85zł/szt. I co najlepsze moge odebrac osobiscie. Znacie ta firme?? prosze o pomoc.

[ Dodano: 23 Kwi 2008 21:23 ]
Prosze o pomoc.

Image
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ZAKRZA
Puntoświr

Imię: Tomek
Dni na forum: 416
Tematy: 18

Post #118636 Wysłany: 24 Kwi 2008 15:42 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Taca jak pisalem wcześniej mam te z allegro Brith i nie narzekam. Brałbym je za taka cenę bo sa naprawdę dobre. I żałuje ze nie kupiłem z allegro bo w sklepie za takie same dałem dożo więcej. A Co do Qap to nie znam tej firmy ,ale jak możesz zobaczyć na żywo jak są wykonane to spokojnie możesz tez brać Very Happy

Puntomaniak

Dni na forum: 264
Tematy: 11

Post #157224 Wysłany: 15 Sie 2008 15:11 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

A ja sie dopisze do tematu wahacz.
szukam- tak co mi stuka w zawieszeniu i zastanawia mnie czy mozna wahacz zdemontowac i wszystkie elementy metalowo gumowe kupic i ponabijać? jedne tuleje widziałem na allegro po 10zł sztuke ale co z resztą?
robił tak ktos kiedyś? zastanawia mnie opłacalnośc takiej operacji .
kaceper1987
Forumowicz

Imię: Marcin
Dni na forum: 146
Tematy: 0

Post #157890 Wysłany: 17 Sie 2008 20:02 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

A ja mam pytanie z innej półki...wymieniając wahacz przedni ukręciłem jedną z 4 śrub mocujących stabilizator do wahacza...Czy wie ktoś gdzie można dostać takie śruby lub chociaż jakie mają parametry??
lukasz.mrozik
Puntomaniak

Imię: Łukasz
Dni na forum: 284
Tematy: 14

Post #158016 Wysłany: 18 Sie 2008 09:45 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

kaceper1987 napisał:
A ja mam pytanie z innej półki...wymieniając wahacz przedni ukręciłem jedną z 4 śrub mocujących stabilizator do wahacza...Czy wie ktoś gdzie można dostać takie śruby lub chociaż jakie mają parametry??

Ja kupiłem w ASO - kilka zł za komplet.

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat