witam wszystkich na forum. Ja mam zas taki problem ze podczas jazdy czy to na gazie czy na benzynie po jakims 1km gubi obroty i gasnie. potem trzeba sie pomeczyc zeby go odpalic. Ale zauwazylem ze gdy sie nagrzeje to dziala normalnie i wyczytalem na innym forum y tej strony ze to moze byc wina cewki, czy ktos mi moze doradzic.
_________________ Punto maniak
wampir_wawelski Puntoświr
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 542
Tematy: 66 Skąd: Kraków
Ja też się przyłączam i od razu mam dodatkowe pytanie. Właśnie przed chwilką zauważyłem że iskry mi skaczą na wszystkich kablach wysokiego napięcia i cewkach. Czym to może być spowodowane? Wina kabli czy cewek?
Skacząca iskra? mam to rozumieć dosłownie? jak odpalę samochód będą sie takowe błyski pojawiały na kablach?
_________________ Kropek 55s 97r, 1.1, 55KM
Astra II, 98r, 1.8, 115 KM
STax Moderator
Imię: Szczepan
Dni na forum: 575
Tematy: 39 Skąd: Kotlarnia/Opole
Witam mam pytanie wymienial ktos z was cewke zaplonowa? Bo zauważylem ze moja cewka ma przebicia sprawdzilem prubówka taka jak do napiecia w gniazdkach domowych i normalnie sie swieci wiecie moze o co chodzi? Pozdro
LordVader Sympatyk kropek
Imię: Paweł
Dni na forum: 65
Tematy: 4 Skąd: niewiem
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach