Witam, kupiłem do kropka chlapacze do przodu (uniwersalne),na opakowaniu były wypisane pojazdy do których pasują no i kropek tam tez sie zaliczał..jak przymierzyłem to w ogóle nie pasują, nie ma jak ich zamocować, Pytałem się w salonie Fiata i też nie mają oryginalnych:/ , wiecie może gdzie można dostać chlapacze na przód dedykowane specjalnie do kropka mkI?
_________________ Zawsze i wszędzie Puntem wozić się będę!
Punto mk I, 1.1 SX, 55 KM, 98r.
Thomas Monkey Mod
Imię: Tomasz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 633
Tematy: 17 Skąd: Ustka/Gdańsk
Miałem z tyłu jak kupiliśmy kropka. Po jakimś czasie cofając w czterech + bagaż na dziurze ok. 10 cm. poniżej krawężnika urwał się jeden razem z połową nadkola Od tej pory wolę częściej używać tylnej wycieraczki i spryskiwacza
_________________ Abarth 55 kucy
Corvette Z06 przy 160 km/h. - OBJECHANE
Pawcio Puntomaniak
Dni na forum: 510
Tematy: 4 Skąd: Toruń
Miałem z tyłu jak kupiliśmy kropka. Po jakimś czasie cofając w czterech + bagaż na dziurze ok. 10 cm. poniżej krawężnika urwał się jeden razem z połową nadkola Od tej pory wolę częściej używać tylnej wycieraczki i spryskiwacza
Na tył to w zasadzie przy kropku nie są potrzebne,ale ja chcę założyć do przodu ponieważ nie chcę aby kamyki,piach, woda szlifowały próg, a poza tym zimą błoto pośniegowe nie przyczepiałoby się do progu. (Samo błotko to nic,ale ta zawartość soli i innych preparatów) Dziwne,że w sklepach są chlapacze dedykowane do poldków, cieniasów, matizów a o Punto I chyba zapomnieli nawet we Fiacie nie mieli
_________________ Zawsze i wszędzie Puntem wozić się będę!
Punto mk I, 1.1 SX, 55 KM, 98r.
Thomas Monkey Mod
Imię: Tomasz
Dni na forum: 633
Tematy: 17 Skąd: Ustka/Gdańsk
le ja chcę założyć do przodu ponieważ nie chcę aby kamyki,piach, woda szlifowały próg, a poza tym zimą błoto pośniegowe nie przyczepiałoby się do progu. (Samo błotko to nic,ale ta zawartość soli i innych preparatów)
no ja tam nie wiem... progi zabezpieczam sobie sam zawsze raz czy 2 razy w roku i nie ma problemow poza tym sniego zima zawsze po kazdej jezdzie splukuje woda jak wracam i nie ma problemu
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach