| Autor |
Wiadomość |
Prezesio
Forumowicz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 161
Tematy: 0 Skąd: Kraków
|
Witam!
Czy ktoś może zna jakiegoś elektryka w Krakowie z doświadczeniem w naprawie wspomagania w Puntach? Czytałem tematy podlinkowane przez EDi i widzę że najczęściej problemy ze wspomaganiem można rozwiązać w miarę prosto i tanio, ale sam się tego raczej nie podejmę.
W ASO (Polinar) przeczytali z examiera "błąd z czujnika skrętu" i powiedzieli że trzeba wymienić całą kolumnę. |
|
|
|
|
 |
Grandziak
Przyjaciel
|
|
|
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć! |
 |
kerewa
Sympatyk kropek
Dni na forum: 203
Tematy: 3
|
nie cała kolumne za 1800 zł z robocizną, tylko czujnik skrętu, miałem to samo i taki sam odczyt w ASO. Tam pracują naciągacze. Wymiana czyjnika skretu z robocizna wyniosła mnie 800 zł, z gwarancja. Uzywany czujnik kosztuje z robocizna około 400 zł. |
|
|
|
|
 |
Adas
Puntoświr

Imię: Adam
Dni na forum: 581
Tematy: 35 Skąd: Białystok
|
witam:)
Co do tematu wspomagania to chyba ja najwięcej wniosłem . Wszystko sam w swoim zakresie:D
Jak coś mam an sprzedaż, kompletną kolumnę ze wspomaganiem, silniczek, centralka wspomagania, komplet. Cena 700zł, stan ideał. Gwarancja:D NOwa w aso ponad 2500. |
_________________ Mk2 ForEver ? <LOL>
Moja "Kropka" >>
http://fiatpunto.com.pl/topic1438.html |
|
|
|
 |
Prezesio
Forumowicz
Dni na forum: 161
Tematy: 0 Skąd: Kraków
|
| kerewa napisał: |
| Wymiana czyjnika skretu z robocizna wyniosła mnie 800 zł, z gwarancja. |
Znasz kogoś w Krakowie kto mi to zrobi za 8 stówek? |
|
|
|
|
 |
MarioBboy
Sympatyk kropek
Imię: Mariusz
Dni na forum: 87
Tematy: 2 Skąd: Będzin
|
| Adas napisał: |
witam:)
Co do tematu wspomagania to chyba ja najwięcej wniosłem . Wszystko sam w swoim zakresie:D
Jak coś mam an sprzedaż, kompletną kolumnę ze wspomaganiem, silniczek, centralka wspomagania, komplet. Cena 700zł, stan ideał. Gwarancja:D NOwa w aso ponad 2500. |
heh...ja mam wersje mega golas;/ bez wspomagania.. dalo by sie to zamontowac? |
|
|
|
|
 |
Adas
Puntoświr

Imię: Adam
Dni na forum: 581
Tematy: 35 Skąd: Białystok
|
Dałoby się. Ale poważnie pisząc, taniej i lepiej będzie jak sprzedasz golasa i kupisz z.. No ale jak masz dobrego kropa, to heh nie sprzedaź, czeka cię więc. Kupno Całego wspomagania, kolumna z czujnikiem, z silniczkiem i z centralką wspomagania.
Wygląda to tak:
Oczywiście po zakupie musiałbyś podjachać do ASo, by ci to podłączyli pod Body Computer. NO i wiadomo wtyczka od zasilania i jeszcze ze 2 wtyczki których nie masz...
Ja proponuj właśnie podjechać do ASO pogadać z ich Elektrykiem, zawsze tam jest taki co by się znał na tym. Powiedzieć, że masz golasa, że jakbyś kupił całe wspomaganie, czy dałoby się i jak tak to ile za podłączenie, pod body komputer itp.
Jak masz trochę gotówki, i lubisz kropa, chcesz nim dalej jeździć, i mieć wspomaganie, które to w kropkach działa bardzo precyzyjnie i lekko. To Cuż próbuj.
Ps. ja za te całe wspomaganie, te co na fotce, to wziołem 700zł Za tyle można kupić, moja byłą jak nowa  |
_________________ Mk2 ForEver ? <LOL>
Moja "Kropka" >>
http://fiatpunto.com.pl/topic1438.html |
|
|
|
 |
|
|
|
[ Strona wygenerowana w: 0.705772 sekund ] :: [ 39
zapytań SQL ] :: [ Kompresja GZIP wyłączona ]