Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

[Stukało] pukało............ Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Lotos
Puntoświr

Imię: Tomasz
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 699
Tematy: 41

Post #149164 Wysłany: 24 Lip 2008 19:49 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

mi z tylu w zawiasie to przyszlo mi na myśl- no tak tuleje ale że nie chcialo mi sie ściagać belki w celu wymiany to dzisiaj wziąłem dwa krążki gumowe z resorów od cieżarówki konkretnie Magnum wjechalem na kanał odkręciłem śrube od tulei i jeden krązek wepchnąłem od góry i jeden z dołu po czym skręcilem. Teraz nastala ciiiiiiisza. Jak znam życie ta prowizorka dłuugo wytrzyma Very Happy
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel

Linki sponsorowane
Fiat Auto Poland S.A. | Fiat Punto | Fiat Bravo | Fiat 500
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Wicher
Puntoświr

Imię: Jerzy
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 251
Tematy: 15

Post #149171 Wysłany: 24 Lip 2008 20:20 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

albo szybko puści...
Lotos
Puntoświr

Imię: Tomasz
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 699
Tematy: 41

Post #149191 Wysłany: 24 Lip 2008 21:22 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wicher napisał:
albo szybko puści...

w Kangoo zamontowalismy te oringi gumowe na poduszkach skrzynii biegów- juz ponad 10 000 km i dalej luzu nie ma. To nie jest zwykla guma jak do osobówek dlatego tak szybko to nie pusci. Dam znać jak długo wytrzyma Cool

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat