Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Chip tuning... Czy to moze pomoc? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Dymers PGT
Puntomaniak

Imię: Mateusz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 159
Tematy: 4

Post #149756 Wysłany: 26 Lip 2008 08:25 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

HE znow podobny temat .

Ja juz pisalem wczesniej o tym a tej aukcji jest Pamiec Empron a nie zaden rezystor i to naprawde dziala

poprostu koles wyciagnol zapas mocy z kropka ten ktory Fabryka zostawila

Jednak sa to wartosci uniwersalne albo pod jednego Kropasa ktory gdzies tam byl strojony program zgrali i sprzedaje na allegro to wszytsko jest fajnie i dziala ale ja wole osobiscie zeby mi kropka zestroili

Przyjaciel

Linki sponsorowane
Fiat Auto Poland S.A. | Fiat Punto | Fiat Bravo | Fiat 500
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
kendziorrr
Puntomaniak

Imię: Michał
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 127
Tematy: 4

Post #153120 Wysłany: 05 Sie 2008 16:33 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja tam, jak wreszcie się uporam ze swoim kropkiem, to też sobie sprawie taki chip- po prostu- za dużo osób ma takie w swoich samochodach (nie tylko Fiatach) i jeżdżą tysiące kilometrów i jest dobrze! Poza tym zgadzam się z kolegami, twierdzącymi, że cena w profesjonalnych firmach uzależniona jest mocno od pomiarów na hamowni itd. a nie od tego, że tamto jest lepsze niż "to". Z drugiej strony- nie sposób się nie zgodzić z tymi, którzy twierdzą, że wysterowanie indywidualne każdego samochodu przynosi większe efekty.

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat