Dzwoniłem do tego gościa taki trochę niezorientowany nawet nie jest pewien czy licznik sprawny ale powiedział że ustali przebieg , sprowadzają samochody z Włoch na demontaż , mam nadzieję że faktycznie "sprowadzają" a nie pożyczają !!
Zadzwonie wieczorem jeszcze raz
NIE KUPUJ JEŚLI NIE DOSTANIESZ GWARANCJI ROZRUCHOWEJ. Na 3 liczniki które kupiłem na allegro 2 były zepsute...
_________________ '01 Punto MK II 1,2 8v Ex VAN
'00 Punto MK II 1,2 8v SX
wlasnie zalozylem sobie licznik z obrotkiem i moje pierwsze wrazenie.......................ze nie wyobrazam sobie powrotu do poprzedniego licznika!!naprawde super to wyglada,normalnie inny samochod a co do montazu to rzeczywiscie montaz polega na przelozeniu licznika i podpieciu kostki.oczywiscie miga mi wyswietlacz i dodatkowo ciagle sie swieci czerwona kontrolka z symbolem kierownicy,ale mysle ze to jakis blad komputera(wczesniej nic takiego sie nie dzialo)tak wiec czeka mnie jeszcze wizyta w ASO.ale jakos przezyje te pare zl
Manfred Sympatyk kropek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 218
Tematy: 9
To Licznik ze sportinga. Będzie pasował. Mam taki sam.
A co pokazuje dodatkowo w porównaniu ze standartem ? W ASO kasowali Ci kontrolki i ustawiali osiowanie ?
Tylko muszę znaleźć kogoś kto mi go cofnie bo ma pewnie nakręcone
W ASO nie byłem bo miganie mi nie przeszkadza. Żadne niechciane kontrolki mi się nie paliły. Przekręcać też nei musiałem bo miałem 77 przy rzeczywistym przebiegou 110 kkm A pokazuje dokładnie to samo co wersja sx, tylko tarcze są inne. W ASO przestawiają tylko do przodu a jak chcesz cofnąć to musisz udać się do magika. Tylko musisz uważać bo jak ktoś będzie cofał nieumiejętnie to może zepsuć ci zegary.
_________________ '01 Punto MK II 1,2 8v Ex VAN
'00 Punto MK II 1,2 8v SX
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach