Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Pokrowce [porady, propozycje, opinie] Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
slon11
Puntoświr

Imię: Arek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 223
Tematy: 12

Post #150289 Wysłany: 27 Lip 2008 19:26 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

karol_mail zgadzam się z twoim zdaniem

grzegorz1976 nie pozwalaj małemu jesc paluszków aucie chyba że z makiem bo jak słone to strzelasz sobie do własnej bramki sól z paluszków + wilgoć z butów i zaczyna się zabawa w drażenie blach pod tapicerka nawet nie bedziesz o tym wiedział i nic tu nie pomoze ocynk i cokolwiek innego chemia i natura zrobia swoje

Przyjaciel

Linki sponsorowane
Fiat Auto Poland S.A. | Fiat Punto | Fiat Bravo | Fiat 500
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Grzegorz1976
Ekstremista

Imię: Grzegorz
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 444
Tematy: 24

Post #152206 Wysłany: 03 Sie 2008 00:51 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

slon11 napisał:
grzegorz1976 nie pozwalaj małemu jesc paluszków aucie chyba że z makiem bo jak słone to strzelasz sobie do własnej bramki sól z paluszków + wilgoć z butów i zaczyna się zabawa w drażenie blach pod tapicerka nawet nie bedziesz o tym wiedział i nic tu nie pomoze ocynk i cokolwiek innego chemia i natura zrobia swoje

Mały ważniejszy niż kropek i jak ma ochotę to wpinkala paluszki z solą Very Happy Wink. A co do pokrowców to karol-mail ma rację.

GP 2006, Active 1,2 8v + pakiet style, szara dżungla
GP 2007, 360 stopni sporting 1,4 8v - egzotyczny czerwony
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
jogurt
Puntoświr

Imię: Kuba
Dni na forum: 115
Tematy: 4

Post #155126 Wysłany: 10 Sie 2008 18:40 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

EDi napisał:
sam używałem pianki do tapicerki firmy SIMONIZ oraz PLAK do tapicerki i dywanów,
zdecydowanie polecam SIMONIZ Very Happy bardzo skuteczna, nie odbarwia, zapach cytrynowy Very Happy Very Happy Very Happy

z doświadczenia mechanika: najlepiej zadziałał płyn (nie pianka) firmy Organika Łódź. Niestety tylko raz udało mi się ją kupić...
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Maciek83
Puntomaniak

Imię: Maciej
Dni na forum: 25
Tematy: 2

Post #187624 Wysłany: 09 Lis 2008 09:30 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

adi.degora, gdzie kupowałęś swoje pokrowce?

Szukam dobrych jakościowo pokrowców do punto grande - interesują mnie głównie sklepy w okolicy Warszawy (max w odległości do 60 km.)

http://fiatpunto.com.pl/post187362.html#187362- fotki mojego G.P.
Grande Punto 1.4 8V 77 KM 5d 2008 r.
adi.degora
Moderator

Imię: Adam
Dni na forum: 553
Tematy: 13

Post #187683 Wysłany: 09 Lis 2008 13:00 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Maciek83 napisał:
adi.degora, gdzie kupowałęś swoje pokrowce?

Allegro panie Wink
Mam takie jak na tej aukcji, z tym że zwróc uwagę że w spisie aut do których mają pasowac nie ma grande... Pozostaje pytanie czy po prostu jeszcze nie było klienta ktory by to sprawdził, czy rzeczywiscie fotele GP jakos szczególnie różnią się od tych z I i II(FL) Smile Zapytac zawsze można.

..:: Cicho(?)ciemniak E60 - muza, przelot tłumik, gleba - więcej do szczęścia nie trzeba Mr. Green ::..
Maciek83
Puntomaniak

Imię: Maciej
Dni na forum: 25
Tematy: 2

Post #187779 Wysłany: 09 Lis 2008 18:29 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

adi.degora, dzięki za link

http://fiatpunto.com.pl/post187362.html#187362- fotki mojego G.P.
Grande Punto 1.4 8V 77 KM 5d 2008 r.

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat