grzegorz1976 nie pozwalaj małemu jesc paluszków aucie chyba że z makiem bo jak słone to strzelasz sobie do własnej bramki sól z paluszków + wilgoć z butów i zaczyna się zabawa w drażenie blach pod tapicerka nawet nie bedziesz o tym wiedział i nic tu nie pomoze ocynk i cokolwiek innego chemia i natura zrobia swoje
grzegorz1976 nie pozwalaj małemu jesc paluszków aucie chyba że z makiem bo jak słone to strzelasz sobie do własnej bramki sól z paluszków + wilgoć z butów i zaczyna się zabawa w drażenie blach pod tapicerka nawet nie bedziesz o tym wiedział i nic tu nie pomoze ocynk i cokolwiek innego chemia i natura zrobia swoje
Mały ważniejszy niż kropek i jak ma ochotę to wpinkala paluszki z solą . A co do pokrowców to karol-mail ma rację.
_________________ Wokół mnie sami egoiści. Wszyscy myślą o sobie tylko ja myślę o MNIE!
Proszę nie podrabiać avatarka z Alem - byłem pierwszy !
GP 2006, Active 1,2 8v + pakiet style, szara dżungla
GP 2007, 360 stopni sporting 1,4 8v - egzotyczny czerwony
jogurt Puntoświr
Imię: Kuba
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 115
Tematy: 4 Skąd: Jasna/Tczew
sam używałem pianki do tapicerki firmy SIMONIZ oraz PLAK do tapicerki i dywanów,
zdecydowanie polecam SIMONIZ bardzo skuteczna, nie odbarwia, zapach cytrynowy
z doświadczenia mechanika: najlepiej zadziałał płyn (nie pianka) firmy Organika Łódź. Niestety tylko raz udało mi się ją kupić...
Maciek83 Puntomaniak
Imię: Maciej
Dni na forum: 25
Tematy: 2 Skąd: Warszawa
Allegro panie
Mam takie jak na tej aukcji, z tym że zwróc uwagę że w spisie aut do których mają pasowac nie ma grande... Pozostaje pytanie czy po prostu jeszcze nie było klienta ktory by to sprawdził, czy rzeczywiscie fotele GP jakos szczególnie różnią się od tych z I i II(FL) Zapytac zawsze można.
Maciek83 Puntomaniak
Imię: Maciej
Dni na forum: 25
Tematy: 2 Skąd: Warszawa
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach