Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Światła stopu? Problem? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
sobek171
Sympatyk kropek

Imię: Sebastian
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 154
Tematy: 7

Post #155288 Wysłany: 11 Sie 2008 04:19 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam. po wciśnięciu pedału hamulca światła stopu raz działają a raz nie. Co może być przyczyną? Jakiś czujnik czy załącznik? proszę o pomoc , denerwuje mnie już ten stop, a nie chce żeby ktoś mi w dupę ( sorki za łacinę) wjechał bo szkoda autka.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Yahoo Messenger
Grandziak
Przyjaciel

Linki sponsorowane
Fiat Auto Poland S.A. | Fiat Punto | Fiat Bravo | Fiat 500
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
majsta7
Puntoświr

Imię: Waldek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 138
Tematy: 9

Post #155298 Wysłany: 11 Sie 2008 06:34 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mialem identyczny problem tyle w kropce fl. U mnie stop dzialal jak mu sie chcialo. Kiedy przestawal dzialac poruszalem kablami nad pedalem hamulca i znowu dzialal ale nie zbyt dlugo. Myslalem ze moze jakis kabelek nie laczy ale sam nie chcialem sie w to bawic wiec pojechalem do mechanika.

Mechanik zdemontowal hamulec tzn. wyjal caly pedal, rozlaczyl wtyczki, wyjal kostke ktora jest nad hamulcem, przeczyscil troche, zlozyl z powrotem i dziala Laughing Mowiac ogolnie nie wiem co bylo nie tak ale mozesz sprobowac zrobic podobnie i zobaczysz

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat