Własnie jutro jadę go pomierzyć ze starym rozmawiałem tez przed chwilą z mechanikiem to mówił że w sumie niebędzie miało to zbyt dużego znaczenia,będzie większe ładowanie czy jakoś tak mi to powiedział.
[ Dodano: 25 Maj 2008 21:36 ]
A więc tak kupiłem funkiel nówka altek za 239zł tak jak wcześniej pisałem do kropki 1.2 z tym że nie 8V tylko 16V w niektórych skelpach odradzali mi zakupu mówiąc że ma inną budowę itp. itd. a tu prosze,pasuje idealnie,jak oryginał po trzech dniach urzytkowania stwierdzam że nie widac żadnej różnicy w odpalaniu itp. itd.
To jak już założyliście sobie nowe alternatory to teraz kupcie sobie woski w spraju do konserwacji profili zamkniętych, (osobiście preferuję markę BOLL) i psikajcie do środka alternatora ile wlezie aby aż kapało i tak co pół roku aż do śmierci bo wam znowu tym razem w tych nowych alternatorach zardzewieją blachy stojana, spęcznieją i znowu rozsadzą obudowy.
kendziorrr Puntomaniak
Imię: Michał
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 127
Tematy: 4 Skąd: Pułtusk
A to takie buty! A ja myślałem, że to woda sprawia, że te obudowy pękają- że niby jak rozgrzane i tu nagle zimna woda chociaż...no właśnie! - któryś mechanik trudniący się w Fiatach mi to potwierdził.
_________________ Hamulce są dla tchórzy!
Daga Sympatyk kropek
Imię: Dagmara
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 182
Tematy: 2 Skąd: kraków
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach