jeżeli ktoś choruje na zatoki ,albo uważa że klima szkodzi zawsze może wybrać wersje uboższą , która jest o kilka tyś tańsza
co do silnika , to jest on trochę zmodyfikowany...
jeżeli ktoś choruje na zatoki ,albo uważa że klima szkodzi zawsze może wybrać wersje uboższą , która jest o kilka tyś tańsza
Nie ma wersji uboższych, auta sprowadzane są indywidualnie przez Dealerów, nie ma możliwośći domówienia bądź zrezygnowania z jakiegos wyposażenia ( chyba ze na zamówienie na auto czeka sie około 2 miesiecy ) Dzwoniłem do Dealera, bo chciałem domówić halogeny, nie da się , tzn da, ale kupuje bez a później ASO mi montuje... i kasuje.
Dni na forum: 448
Tematy: 30 Skąd: Zabrze
Być może faktycznie są mi bardziej chodziło o to że wyszukując chociażby dziś na otomoto.pl Classiców, znalazłem 4 wszystkie w tej samej cenie i z tym samym wyposażeniem.
Jeżeli to nie jest tajemnica możesz mi powiedzieć ile dałeś za to auto?
Dni na forum: 117
Tematy: 0
Być może faktycznie są mi bardziej chodziło o to że wyszukując chociażby dziś na otomoto.pl Classiców, znalazłem 4 wszystkie w tej samej cenie i z tym samym wyposażeniem.
Jeżeli to nie jest tajemnica możesz mi powiedzieć ile dałeś za to auto?
Ja dałem za auto 32990 i dodatkowo dostałem listwy na drzwi, korek wlewu paliwa na kluczyk, dywaniki i alarm. Alarmu nie chcieli dać ale dopatrzyłem się małej rysy na zderzaku i alarm dostałem gratis.
[ Dodano: 12 Sie 2008 19:37 ]
Lastek napisał:
divers88 napisał:
Nie ma wersji uboższych, auta sprowadzane są indywidualnie przez Dealerów, nie ma możliwośći domówienia bądź zrezygnowania z jakiegos wyposażenia ( chyba ze na zamówienie na auto czeka sie około 2 miesiecy ) Dzwoniłem do Dealera, bo chciałem domówić halogeny, nie da się , tzn da, ale kupuje bez a później ASO mi montuje... i kasuje.
A ile kosztuje założenie w ASO takich halogenów ?????
[ Dodano: 12 Sie 2008 19:39 ]
Grzegorz1976 napisał:
Fiat_Cento napisał:
Gwoli ciekawostki - tegoroczne Punta Classic pochodzą już z Kragejuvac .
Czyli co? To są już właściwie zastawy?
Grzyws napisał:
Ciekawe czy ucierpi jakość.
Niekoniecznie, chociaż niska cena może być związana rzeczywiście z gorszymi materiałami, ale mogę się mylić.
Miałem Punto II Active z 2003 roku i materiały wykonania są trochę lepsze w Punto Classic 2008, czarno - szaro tapicerka nie brudzi się tak jak ta poprzednia niebieska. Są też takie pierdoły co nie było wcześniej w Active jak lampka w bagażnku czy czujnik otwartych drzwi.
[ Dodano: 12 Sie 2008 19:55 ]
Ogólnie materiały wykończeniowe są pewnie takie same jak już w Punto II po Liftingu albo może i lepsze optycznie tylko jestem ciekawy ile wytrzymają czarne okleiny na słupkach drzwi, któych nigdy nie było w modelu 5d.
[ Dodano: 12 Sie 2008 19:57 ]
I jest 3 pas z tyłu wkońcu z rolki oraz 3 zagłówki.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach