Witam, na początku chciałbym uprzedzić adminów, że przeszukałem forum odnośnie tego tego pytania i nie znalazłem odpowiedzi http://fiatpunto.com.pl/topic1761.html.Jeśli gdzieś na forum jest, to serdecznie przepraszam. A Pytanie brzmi tak jak w temacie, czyli Czy Fotele od Fiata Coupe pasują do Punto MK1 3D ???Mam na myśli przednei fotele oraz kanape, ponieważ chciałbym sobie wstawić skórzane fotele od Coupe do swojego kropka,widzialem na allegro gość wstawił sobie z Coupe do Uno ale nie wiem czy czegoś nie przerabiał ponieważ na maila mi nie odpisał
Z góry dziekuje forumowiczą za odpowiedź w tej sprawie
Ale czemu chcesz od coupe, przecież do punta też są orginalne skórzane (wcale nie gorsze)
Więc lepiej poszukaj od punciaka napewno będą pasować.
Choć moim zdaniem skóra w punto to jedynie pasuje jeszcze jako tako w GT-eku, w innych wersjach to tak jak już ktoś napisał na forum, że pasuje jak świni siodło i z tym się zgadzam.
_________________ sporting 1.2 16V
Good Italian Job
arturomax Sympatyk kropek
Imię: Artur
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 494
Tematy: 2 Skąd: Kołobrzeg
Tak wiem, ze z GT pasują ale nigdzie nie moge znalezc skorzanych foteli od GT:( a od coupe na allegro jest czeso kilka aukcji. A co do wygladu to uwazam, ze skorzana tapicerka w kazdym samochodzie wyglada efektowanie i dodaje mu uroku, ale to juz kwestia gustu w ktorej sie nie dyskutuje.
dario76 Puntoświr
Imię: Darek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 197
Tematy: 5 Skąd: Zgierz
O gustach się nie dyskutuje
Ale skóra według mnie pasuje jedynie do samochodów luksusowych, bądź sportowych, oczywiście sportowych z dużą dawką luksusu, żeby ktoś nie pomyślał o WRC
Niestety nasze kropki napewno nie są autami z segmentu luksusowego, jedynie jeszcze w GT, który z racji tego że jest najczęściej najlepiej wyposażony, jego osiągi predysponują go do miana sportowca i ogólnie jest kwintesencją punta, skóra jakoś pasuje.
Zeby skóra dodała uroku autu powinna jakoś się komponować z wnętrzem, a w kropce może się komponować z ogromną ilościa plastiku
_________________ sporting 1.2 16V
Good Italian Job
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach