Ale trzeci stop zamontowany w lotce wygląda bardzo fajnie i wtedy napewno nie szpeci tyłu. Może dlatego że jest wtedy dość wysoko umiejscowiony (wyżej względem trzeciego stopu klejonego do szyby)
[ Dodano: 12 Sie 2008 21:55 ]
_________________ sporting 1.2 16V
Good Italian Job
w lotce wygląda bardzo fajnie, niestety nie mam takowej, dlatego jeżeli już będziecie kupować to światło, to z większymi diodami, bo te małe mają takie sobie świecenie i wygląda tak sobie. Wieczorkiem wrzucę fotkę. Przykleiłem klejem kropelką bo w komplecie ze światłem były jakieś samoprzylepne taśmy, które po montażu wyglądają koszmarnie.
_________________ Kropek 55s 97r, 1.1, 55KM
Astra II, 98r, 1.8, 115 KM
Elementary Sympatyk kropek
Imię: Tomasz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 114
Tematy: 3 Skąd: Wołomin
Według mnie szpeci. Takie wystające zza krawędzi szyby ustrojstwo, poprostu odbiega od reszty według mnie. A w lotce to co innego, ale za lotkami tez nie przepadam:)
_________________ Przejdę, przejdę... Zawsze tak było, po uszy w gównie, a nad głową pioruny.
-----------------
http://fiatpunto.com.pl/topic9822.html <-- Mój kropek
Assassin Sympatyk kropek
Imię: Dariusz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 446
Tematy: 0
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach