Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Bear Lock Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
stang
Sympatyk kropek

Imię: Stanisław
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 115
Tematy: 3

Post #156448 Wysłany: 13 Sie 2008 10:32 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam wszystkich w pochmurny i deszczowy dzień na północnym Mazowszu. Mój problem dotyczy Bear Lock’a. Do wczoraj wszystko było w jak najlepszym porządku. Kiedy wieczorem chciałem założyć blokadę, sworzeń blikujący napotkał opór. Próbowałem kilka razy włączać i wyłączać wsteczny bieg. Wynik był negatywny. Proszę o radę.

Przyjaciel

Linki sponsorowane
Fiat Auto Poland S.A. | Fiat Punto | Fiat Bravo | Fiat 500
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
WYTRYH
Puntomaniak

Imię: damian
Dni na forum: 349
Tematy: 20

Post #157347 Wysłany: 15 Sie 2008 21:10 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

nie mam pojęcia. ja tydz po zakupie auta przestałem tego używać ponieważ irytowało mnie to, że trzeba troche fotel pasażera przesuwać do tyłu a poza tym PUNTO chyba nie kradną Smile

Sympatyk kropek

Dni na forum: 460
Tematy: 0

Post #157549 Wysłany: 16 Sie 2008 19:12 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

a czy na biegu 4 tez masz taki problem.. bo mam również taką blokade i raz wkłądam bolec na 4 a raz na R (wstecznym) pozdrawiam
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
stang
Sympatyk kropek

Imię: Stanisław
Dni na forum: 115
Tematy: 3

Post #157605 Wysłany: 16 Sie 2008 21:52 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Problem rozwiązany. Po zdjęciu osłony dźwigni zmiany biegów okazało się, że bolec nie trafia w otwór w obudowie przegubu kulowego. Wniosek, trzeba powiększyć otwór lub przesunąć obudowę. Dziękuję za rady.

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat