Joł.Byłem w ASO-nie zastałem elektryka-więc nadal nic nie wiem.Jedyne co mi powiedziano że przy zakładaniu oryginalnego radia niema opcji żeby nam je wyświetlało na komputerze pokładowym...czekam na elektryka.pozdro
[ Dodano: 26 Lip 2008 13:20 ]
w poniedziałek podjade do ASO,może tym razem zastane "dyspozytora mocy"
_________________ GP Estiva
pieron Puntomaniak
Imię: Damian
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 263
Tematy: 4 Skąd: Katowice
Witam w 2007 kupiłem GP Activ z instalacją pod montaż radia, około trzech tygodni temu kupiłem na allegro radio fabryczne Grundig 1400, za 200zł niby to było kupione jako uszkodzone poniewarz po podłączeniu wyświetlało się "cancheck", zawiozłem go do gości od car audio rozkodowali go ale nadal cancheck , wczoraj unich byłem pociągneli z szyny can dwa przewody "L" i "H" w pieli w kostke iso i niespodzianka radio gra jak ta lala, nawet ma zaprogramowane stare ustawienia , ale mam problem bo niemam instrukcji obsługi.
[ Dodano: 02 Wrz 2008 17:32 ]
A za rozkodowanie i pociągnięcie przewodów z cana zapłaciłem 100zł
_________________ GRANDE PUNTO 1,2 ACTIV kolor: niebieski rock"n"roll
pieron Puntomaniak
Imię: Damian
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 263
Tematy: 4 Skąd: Katowice
zawiozłem go do gości od car audio rozkodowali go ale nadal cancheck , wczoraj unich byłem pociągneli z szyny can dwa przewody "L" i "H" w pieli w kostke iso i niespodzianka radio gra jak ta lala,
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach