| Autor |
Wiadomość |
Kroolu
Puntoświr

Imię: Łukasz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 200
Tematy: 10 Skąd: Gliwice / Kraków
|
W Gliwicach...Łabędach...dokładniej... |
_________________ Moc jest Bogiem, Prędkość nałogiem, Nitro zabawą a Turbo podstawą...
...Mój kropas... |
|
|
|
 |
Grandziak
Przyjaciel
|
|
|
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć! |
 |
buladag
Puntoświr

Imię: BULADAG
Dni na forum: 472
Tematy: 30 Skąd: Lake Titicaca ;)
|
aha bo jakbyś robił w krakowie to chciałem Cię przestrzec przed jednym zakładem lakierniczym, ale widze że nie ma potrzeby  |
_________________ www.x75.pl
Punto II 5D - Rosso Ssilla HWB - 1.2 60KM - 2001'
 |
|
|
|
 |
Kroolu
Puntoświr

|
Tak sie sklada ze akurat jestem w Gliwicach wiec robie tu? a ktory zaklad w kraku masz na mysli? na opolskiej za realem? w tych rejonach? |
_________________ Moc jest Bogiem, Prędkość nałogiem, Nitro zabawą a Turbo podstawą...
...Mój kropas... |
|
|
|
 |
buladag
Puntoświr

|
|
|
|
 |
Kroolu
Puntoświr

|
Co koles Ci spartolil w robocie? |
...Mój kropas... |
|
|
|
 |
buladag
Puntoświr

|
ogólnie to wszytsko. począwszy od problemów z malowaniem maski co zostało poprawione, przez to że lakier jest słabej jakości (ciągle odpryskuje itd czego nie ma na innych czesciach auta gdzie lakier ma lat 7) koleś oszukał mnie i ubazpieczyciela (np miał zerwac listwy boczne pomalowac całe drzwi i nakleić nowe, oczywiście listwy zostały, zakleił je taśmą w dodatku nieudolnie i widac ślady malowania) całe klamki były uwalone(i sa nadal tyle ze od spodu) ostatnio zauważyłem że coś się zaczyna z tym lakierem dziać na nadkolu (widac jakieś kreski jakby po szlifierce, w tych miejscach odczuwalne są nierówności) lakier ma delikatnie inną barwe w dodatku drobinki (metallic) są zupełnie inne niz w nie malowanych miejscach auta)
MIałem AC więc całą sprawe załatwiałem bezgotówkowo, ale jak dostałem fakture i zobaczyłem co tam było wypisane to mi oczy wyszły.
Żałuję zę nie pojechałem z lakierowaniem do autoryzowanego aso, no ale za błędy trzeba płacić.
Tyle pamietam teraz, szerzej to opisywałem jeszcze w jakimś innym temacie ale nie mogę go teraz znaleść. |
_________________ www.x75.pl
Punto II 5D - Rosso Ssilla HWB - 1.2 60KM - 2001'
 |
|
|
|
 |
Kroolu
Puntoświr

|
Autko wczoraj oddane...a dzis odebrane...
Odcien jak ktos zauwazy odrobine ciemniejszy...z reszta nowka lakier lsni sie bardzo mocno...mam nadzieje ze po paru myciach, jezdzie i sloncu sie wyrowna...lakiernik powiedzial ze to bym bardzo niewdzieczny kolor, jako zolty slabo kryl i sie troche nameczyl...koszt...wspawanie nadkola z starego punta na czesci ktore mial na placu ( niestety reperaturek jeszcze do punta II nie ma) plus malowanie 350 zl.
To teraz można jechać na spot'a na Muchowcu... |
...Mój kropas...
Ostatnio zmieniony przez Kroolu dnia 27 Sie 2008 09:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Lukis
Puntoświr

Dni na forum: 404
Tematy: 17 Skąd: Sieradz
|
|
|
|
 |
Kroolu
Puntoświr

|
Dokladnie lepsze to niż dziura i zjedzone nadkole teraz obowiazkowo po plastikowe nadkola montaz by sie nic takiego mi nie powtorzylo  |
...Mój kropas... |
|
|
|
 |
Artec_kie
Sympatyk kropek
Dni na forum: 249
Tematy: 3
|
Jak blacha miała do czynienia z palnikiem lub spawarką, to już raczej jest początek końca tego elementu. Wcześniej, czy później pójdzie korozja od środka blachy.
Pozdrawiam, Artur |
|
|
|
|
 |
|
|