Mam zamiar zabrać się za wymianę siłowników gazowych klapy bagażnika (sama mi spada na plecy) dużo będzie z tym roboty, oraz czy płacą 39zl za sztukę nie przepłacam ?
Z góry dzięki za pomoc
_________________ Punto 1.1 55 SX 1996r
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
mrider Puntoświr
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 603
Tematy: 15 Skąd: ojczyzna kropka
Co do ceny to nie wiem, ale co do roboty to góra 10 minut i gotowe. Po prostu zdejmujesz zabezpieczenia, wywalasz stare siłowniki i zakładasz nowe. Zresztą przypatrz się mocowaniom siłowników i sam będziesz wiedział jak je zdjąć.
_________________ Punto 75 HSD
Alfa Romeo 166 Distinctive (2.4JTD niestety)
Fiat 500 Nuova
Trzy baki paliwa - ok. 650zł. Opłaty za przejazd autostradami - ok. 250zł. Zobaczyć na autostradzie niebieskie Lamborghini z kogutami na dachu - Bezcenne
lukasz.mrozik Puntomaniak
Imię: Łukasz
Dni na forum: 283
Tematy: 14 Skąd: Bydgoszcz
nie zastanawiaj się tylko kupuj i montuj! pozdrowienia!
_________________ /F/I/A/T/ Punto I SX 1.2 75KM MPI 1998+KLIMA
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota(szczególnie na drogach) http://fiatpunto.com.pl/img,IMG_489c12771b90e7116.jpg<---mój kropas
pulkownik Puntomaniak
Imię: Marek
Dni na forum: 521
Tematy: 8 Skąd: Warszawa/Irlandia
Ja też mam zamiar to zrobić w swoim kropku. Tylko ja pojechałem na szrot i wykręciłem śrubki z końcówka kulową. Musze tylno przerobić gwint na mniejszy i będzie git.
_________________ Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach