Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

ogrzewanie Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
tolst
Puntoświr

Imię: Mariusz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 280
Tematy: 22

Post #161798 Wysłany: 27 Sie 2008 14:34 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

no wiec ostatnio pojawi mi sie taki problem. tata wyjal mi pokretlo z regulacji ogrzewania (tj. cieplo/zimno) nie wiem po co ;s no i zalozyl je spowrotem i teraz jak przekrece na zimne to i tak leci cieple powietrze. dam na cieple to leci cieple. probowalem te pokretlo roznie wkladac a i tak ciagle to samo. macie jakies rady ?

Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Martinezio
Puntoświr

Dni na forum: 141
Tematy: 2

Post #161814 Wysłany: 27 Sie 2008 15:17 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Spróbuj zdjąć pokrętło i sprawdzić, czy da się pomanewrować pokrętłem za pomocą jakichś kombinerek. Może po prostu Ci się nie przekręca ośka (zepsuta zawleczka, albo coś w tym guście)?
Jeśli ośka się kręci, a nie dmucha zimnem, to chyba bez rozbiórki tego układu się nie obędzie, aby obacać, co tam się zerwało/popsuło/rozpięło.

Inaczej, pozostanie tylko jazda z otwartymi na oścież oknami Szczerbol Uczucie jak w kabriolecie, prawie Szczerbol A jak Ociec będą marudzili, to powiedz, że trza było nie ciągnąć na siłę pokrętła Szczerbol
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tolst
Puntoświr

Imię: Mariusz
Dni na forum: 280
Tematy: 22

Post #161836 Wysłany: 27 Sie 2008 16:41 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

sek w tym ze to moje auto a on ma swoje. no coz... bede dalej kombionowal ;x

Puntomaniak

Imię: robert
Dni na forum: 134
Tematy: 1

Post #161838 Wysłany: 27 Sie 2008 16:48 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

prawdopodobnie linka albo spadła albo może cięgno się urwało

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat