no wiec ostatnio pojawi mi sie taki problem. tata wyjal mi pokretlo z regulacji ogrzewania (tj. cieplo/zimno) nie wiem po co ;s no i zalozyl je spowrotem i teraz jak przekrece na zimne to i tak leci cieple powietrze. dam na cieple to leci cieple. probowalem te pokretlo roznie wkladac a i tak ciagle to samo. macie jakies rady ?
Spróbuj zdjąć pokrętło i sprawdzić, czy da się pomanewrować pokrętłem za pomocą jakichś kombinerek. Może po prostu Ci się nie przekręca ośka (zepsuta zawleczka, albo coś w tym guście)?
Jeśli ośka się kręci, a nie dmucha zimnem, to chyba bez rozbiórki tego układu się nie obędzie, aby obacać, co tam się zerwało/popsuło/rozpięło.
Inaczej, pozostanie tylko jazda z otwartymi na oścież oknami Uczucie jak w kabriolecie, prawie A jak Ociec będą marudzili, to powiedz, że trza było nie ciągnąć na siłę pokrętła
tolst Puntoświr
Imię: Mariusz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 280
Tematy: 22 Skąd: Katowice
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach