| Autor |
Wiadomość |
filip76
Puntoświr
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 530
Tematy: 26
|
| Cytat: |
| Myślę, że skutecznie odstraszasz potencjalnych klientów. |
A ja myślę, że Fiat powinien wyciągać wnioski... jest taka koncepcja w dojrzałych korporacjach, gdzie reklamację uważa się za prezent od klienta - bo badania rynku są bardzo kosztowne....
Rozumiem, że w aucie klasy B plastik może być zrobiony ze starego asfaltu, bo kupując auto tej klasy po prostu godze się na to. Ale nie rozumiem, dlaczego w moim aucie wypaliły się klosze reflektorów? Nie rozumiem, dlaczego Fiat robi problemy z wymianą?
To nie Yoka odstrasza klientów Fiatowi tylko sam Fiat - przez jakość wyrobów oraz poziom serwisu. A tym bardziej powinien się starać, skoro chce walczyć ze stereotypem tandetnej włoszczyzny... |
|
|
|
|
 |
Grandziak
Przyjaciel
|
|
|
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć! |
 |
Robs
Puntoświr

Imię: Robert
Dni na forum: 444
Tematy: 4 Skąd: Mysłowice
|
Dziś był nowy odcinek Zakupu Kontrolowanego i pokazali tą parkę z poprzedniego odcinka. Jednak po dłuższym namyśle wybrali tego czarnego Kropka, a nie corsę  |
_________________ Grande Punto 1.4 77KM Estiva jungle grey 5D (08/2007) |
|
|
|
 |
mikita
Sympatyk kropek

Imię: Dariusz
Dni na forum: 225
Tematy: 1 Skąd: Katowice
|
A nie wiesz kiedy powtórka? |
_________________ Dynamic 1.4 8V 2007 5d,Rock'n'roll |
|
|
|
 |
grz3s
Puntoświr

Dni na forum: 553
Tematy: 15 Skąd: Skoczów
|
| Yoka napisał: |
Tomek040982 mój fiat to nie stereotyp...to fakt, rzecz materialna, prawdziwa historia słabej jakości fiata  |
No wiesz jedna jaskółka wiosny nie czyni ja mam trzeciego Fiata i jestem zadowolony to zależy kto jakie auto dostanie albo ci śmiga bez problemów albo się sypie to jest loteria i to nie tylko Fiat się psuje bo Toyota land cruisers mojego ojca miała amory do wymiany po niecałym roku a to jest autko za ogromne pieniądze a Mercedes Vito to gnił na poczekaniu i obsługa serwisu też do d@#y i tak samo w Skodzie bo mieliśmy Fabie |
_________________ Grande Punto 1,4 16V Dynamic 2006 |
|
|
|
 |
autofan
Puntoświr
Dni na forum: 429
Tematy: 2 Skąd: pomorskie
|
Pewno kiedyś w wakacje, bo już jest kolejny odcinek. A teraz idą przeważnie ostatnie odcinki przed przerwą wakacyjną. Ja takiego problemu jak ta para podczas zakupu nie miałem, ponieważ nie było w ofercie Corsy D. Być może ją bym kupił bo lubie Ople i są to dwa auta (Punto i Corsa) które mi się najbardziej w tej klasie podobają, ale ona z tym samym wyposażeniem i silnikiem 1.2 (80km) jest dużo droższa. |
_________________ Fiat Grande Punto 1.4 8V 77km, Energy, 3 dzwiowy srebny |
|
|
|
 |
FIGA1
Puntomaniak

Imię: Grzegorz
Dni na forum: 135
Tematy: 1 Skąd: Sosnowiec
|
Ja mam takie pytanie:Czy posiada ktoś z Was linki do Testu 300 z GP,bo niemoge nigdzie tego znaleść?? |
_________________ FIGA1 |
|
|
|
 |
autofan
Puntoświr
|
Podejrzewam że tego nie ma w sieci. Ostatnio powtarzają zakup kontrolowany z GP 1.3 Multijet |
|
|
|
 |
STax
Moderator

Imię: Szczepan
Dni na forum: 574
Tematy: 39 Skąd: Kotlarnia/Opole
|
| autofan napisał: |
| Podejrzewam że tego nie ma w sieci. Ostatnio powtarzają zakup kontrolowany z GP 1.3 Multijet |
Taa, ten odcinek to kolejny dowód ludzkiej głupoty...
GP we wszystkim jest lepsze, ale biorą zdaje się corse, tylko dlatego, że to nie fiat (nawet wiedząc, że silnik ten sam praktycznie)... |
_________________ Pompa cieczy chłodzącej - 150 zł
Jazda z prędkością 180 km/h - bezcenne
Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304
=> LPG sucks  |
|
|
|
 |
autofan
Puntoświr
|
Ale nie wiem czy wiesz, że jednak kupili GP. Jak kiedyś puszczali te odcinki to w następnym mówili, facet przekonał kobitkę do GP . Silnik GP jest mocniejszy - 90km (Corsa 75km). |
_________________ Fiat Grande Punto 1.4 8V 77km, Energy, 3 dzwiowy srebny
Ostatnio zmieniony przez autofan dnia 27 Sie 2008 18:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
STax
Moderator

Imię: Szczepan
Dni na forum: 574
Tematy: 39 Skąd: Kotlarnia/Opole
|
autofan: no to jest jeszcze w narodzie nadzieja
Faceci górą  |
_________________ Pompa cieczy chłodzącej - 150 zł
Jazda z prędkością 180 km/h - bezcenne
Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304
=> LPG sucks  |
|
|
|
 |
slon11
Puntoświr

Imię: Arek
Dni na forum: 259
Tematy: 12 Skąd: Bielsko-Biała
|
| Ale nie wiem czy wiesz, że jednak kupili GP. Jak kiedyś puszczali te odcinki to w następnym mówili, facet przekonał kobitkę do GP Very Happy. Silnik GP jest mocniejszy - 90km (Corsa 75km). |
potwierdzam widziałem ten odcinek, gość przekonał kobite do jedynej słusznej opcji a corsy maja identyczne silniki 75 i 90 konne w dieslu jak w GP jeśłi chodzi o parametry |
_________________ GP 1.4 Dynamic |
|
|
|
 |
FIGA1
Puntomaniak

Imię: Grzegorz
Dni na forum: 135
Tematy: 1 Skąd: Sosnowiec
|
w Corsie płaci się za MARKE,co z tego że silnik od fiata.Opel to niemiecka precyzja-jak wyraził się ten gościu co jeżdził autami. |
_________________ FIGA1 |
|
|
|
 |
krzysiek16
Puntomaniak

Imię: Krzysiek
Dni na forum: 230
Tematy: 3
|
No właśnie. W powtórce zakupu kontrolowanego w którym była micra, punto, yaris i corsa najbardziej wkurzyło mnie to, że facet gadał o corsie jak o niemieckiej perfekcji. Ja był o niej tak nie powiedział ponieważ ma silnik oraz płyte podłogową z grandzika. Lecz gdy Adam powiedział mu o tym że corsa ma te częsci z fiata to gościa troche zamurowało. |
|
|
|
|
 |
autofan
Puntoświr
|
Poza silnikami diesla i płytą podłogową to zawieszenie (oglądałem Corse w salonie) wygląda tak samo, podejrzewam że skrzynie biegów też są takie same (w samochodach z silnikiem wysokoprężnym), felgi GP mają parametry charakterystyczne dla Opli nawet poza innym wyglądem wnętrze ma podobne rozwiązania. |
|
|
|
 |
daras
Puntoświr

Dni na forum: 749
Tematy: 19 Skąd: Olsztyn
|
| Ale nie wiem czy wiesz, że jednak kupili GP. |
Oglądałem ten odcinek niedawno i prawie się podłamałem głupotą tej laski.
Grande - obiektywnie, było najlepszym autem w tej stawce.
Miało najmocniejszy silnik i fajne wyposażenie (wersja Energy jak mój).
Ale ktoś naopowiadał lasce, żeby nie kupowała Fiata.
Więc w programie wybrali Corsę. |
_________________ Grande 1.3 JTD Multijet 16V
Energy '06 |
|
|
|
 |
|
|