mówię raczej o ludziskach, którzy posiadają kropki, są w naszym wieku i jak narazie nie chcą, bądź nie mają czasu się tu udzielać, ale jak wiadomo czas wszystko zmienia
_________________ Punto HSD 1.2 75KM
Courage Puntoświr
Imię: Krzysiek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 353
Tematy: 16 Skąd: Lubliniec
Janosik moim zdaniem odpuść sobie te lampy. W mojej okolicy dużo kropków takowe posiada i efekt wizualny jest taki że można puścić pawia... Po prostu te lampy nijak pasują do PI. Kiedyś widziałem w sklepie zwykłe lampy tylko z białymi kloszami, to już się jakoś prezentowało ale obecnie nie mogę ich znaleźć.
_________________ Punto 75 HSD
Alfa Romeo 166 Distinctive (2.4JTD niestety)
Fiat 500 Nuova
Trzy baki paliwa - ok. 650zł. Opłaty za przejazd autostradami - ok. 250zł. Zobaczyć na autostradzie niebieskie Lamborghini z kogutami na dachu - Bezcenne
Janosik Sympatyk kropek
Dni na forum: 539
Tematy: 3 Skąd: Śląsk\Lubliniec
hmm białe klosze? Już kiedyś o takich myślałem, ale też nie umiem ich znaleść, ale popytam się na mieście. Koszt takich lamp to około 300 zł, a lampy białe-oryginalne zatrzymią się pewnie na 150 zł. Poszukam i zdam relacje , narazie czekam na kierunkowskazy, żeby te pomarańczki wymienić na dymiony chrom.
_________________ Punto HSD 1.2 75KM
arti_kNs Sympatyk kropek
Imię: artur
Dni na forum: 105
Tematy: 1 Skąd: nOwY sĄcZ
ja tez widzialem kropka z tymi lampami według mnie mega porażka ale kazdy ma swój gust autko bardzo fajne tylko te postojuwki mi sie nie widza zycze powodzenia w dalszych modach
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach