Tak, wyszedł pieszy na przejście a dziadek przede mną nie był zdecydowany czy hamować czy nie, gwałtownie zahamował ja za niem też, a że było mokro to poszedłem prosto w d**e. Nie mogłem zmienić pasa bo po lewej i prawej były zajęte i musiałem walić w tył. Dla faceta w Faicie Albea lekko wgniótł się zderzak i tylna klapa się podniosła, a u mnie cały przód. Policjant chciał mi dać 500zł i 6 pkt, ale na szczęście ostatecznie dostałem 100 i 6pkt.
to nic dziwnego że poducha nie wystrzeliła przy takim uderzeniu, według mnie lepiej go naprawić niż oddać za parę groszy a ktoś go i tak zrobi i będzie dalej jeździł.
A wracając do poduszki to teraz będzie Ci sie pewnie kontrolka od niej cały czas świecić
_________________ Punto mk1, 1.1 '99r. "Sole" + LPG
http://fiatpunto.com.pl/topic1976.html
Nowe fotki komentujcie i głosujcie w ankiecie jeśli ktoś jeszcze tego nie zrobił
To tylko lekkie uderzenie troszke sie pas cofnął ale jak to mawiają u mnie na warsztacie gdzie czasami grzebie z majstrami "tu sie wyklepie, tu sie pospawa szpachlem i bedzie jak nowy" nie takie sie robiło....Rób go i sie nie zastanawiaj za duzo bo warto go doprowadzić do porządku niż sprzedac za grosze...
Heja:). Jestem z Białegostoku, mój kolega by to zrobił, robi blacharkę i lakierowanie. Jak coś odpisz, możemy się umówić i by ci wycenił co i jak. On strasznie lubi i zna się na fiatach. Daj znać co planujesz..ewentualnie czy rodzice coś pomogą..
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach