Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Czy lifting wyszedł kropce na dobre? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Poll :: Czy lifting wyszedł kropce na dobre?

Tak
45%
 45%  [ 37 ]
Nie
51%
 51%  [ 42 ]
Nie wiem
3%
 3%  [ 3 ]
Wszystkich Głosów : 82

Autor Wiadomość
ipIV

Imię: Michał
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 931
Tematy: 157

Post #65 Wysłany: 22 Cze 2006 22:43 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Hmmmm moim zdaniem lifting nie wyszedł na dobre kropce. Moim zdaniem zdecydowanie lepiej i agresywniej wygląda wersja przed liftingiem. Wersja II fl podoba mi się tylko w wersjach sportowych np HGT lub sound, gdzie przednia atrapa nie ma chromowanych wstawek... Smile
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
m1
Sympatyk kropek

Dni na forum: 930
Tematy: 1

Post #77 Wysłany: 23 Cze 2006 09:51 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zdecydowanie nie. Zabrali kropce coś charakterystycznego - wąskie przednie światła. Dostała zato wytrzeszczu, jakby ktoś kopnął ją w dupę. A skoro juz przy tylnej części jestem: czy te dodatki na klapie wersji treporte mają jakąś funkcjonalność?

Puntoświr

Imię: Piotruś
Tematy: 13

Post #118 Wysłany: 23 Cze 2006 18:42 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

wg mnie to nie warto bylo robic liftu tylko od razu wprowadzic nowy model
m1 dobrze to opisal z tym kopnieciem Smile hehe

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grzyws
Przyjaciel

Imię: Grzegorz
Dni na forum: 929
Tematy: 57

Post #125 Wysłany: 23 Cze 2006 20:45 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Z jednej strony wyszło mu to na dobre a z drugiej strony stracił troche ze sportowego wyglądu.

Fabbrica Italiana Automobili Torino

Punto z potężnym 1.2 V8
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Dzióbel
مدير

Imię: Zbyszek
Tematy: 36

Post #179 Wysłany: 24 Cze 2006 01:36 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

A co sądzicie o światłach GP???Z pyska jak Maserati...zastosowanie świateł"łezkowych"...

Image

Post #180 Wysłany: 24 Cze 2006 01:46 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

światła mi się bardziej kojarzą z tymi z astona martina db9 Smile

Image
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Grzyws
Przyjaciel

Post #184 Wysłany: 24 Cze 2006 07:36 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

W GP te światała wyglądają bardzo dobrze.

Fabbrica Italiana Automobili Torino

Punto z potężnym 1.2 V8
Dzióbel
مدير

Post #200 Wysłany: 24 Cze 2006 12:42 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

jak widać w notowaniach, lift jednak kiepsko wpłyną na designe Punto...no cóż nie każde posunięcie fiata jest trafione. Muszę zaś jednak pochwalić panów za lift Albea-i, który z przodu prezentuje się bardzo ciekawie...

Przyjaciel

Post #215 Wysłany: 24 Cze 2006 18:51 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dziobel napisał:
jak widać w notowaniach, lift jednak kiepsko wpłyną na designe Punto...no cóż nie każde posunięcie fiata jest trafione. Muszę zaś jednak pochwalić panów za lift Albea-i, który z przodu prezentuje się bardzo ciekawie...

W Brazyli i tak Albea/Siena wygląda zdecydowanie lepiej. Fiat mógłby zrobić coś z tyłem albei bo obecny nie jest za ciekawy(niepasuje do przodu)
Xyś
Ojciec założyciel

Ostrzeżenia: 3/3
Tematy: 52

Post #216 Wysłany: 24 Cze 2006 19:29 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niedokładnie czytajac bo alkohol przycmił mi na chwile trzeźwe myslenie zaznaczyłem TAK !! ale jestem zdecydowanie na NIE !!!!

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Pitersen
Puntoświr

Imię: Piotruś

Post #218 Wysłany: 24 Cze 2006 19:42 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Xyś napisał:
Niedokładnie czytajac bo alkohol przycmił mi na chwile trzeźwe myslenie zaznaczyłem TAK !! ale jestem zdecydowanie na NIE !!!!

a jestes pewny co zaznaczyles? Very Happy, bo po Twojej wypowiedzi to wydaje mi sie ze zaznaczyles " NIE WIEM " Smile
Dzióbel
مدير

Post #357 Wysłany: 05 Lip 2006 21:26 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

hihihi ...

Moderator

Imię: Jarek
Dni na forum: 751
Tematy: 21

Post #1429 Wysłany: 20 Gru 2006 19:02 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Moim zdaniem z wyglądu to on nie jest ładniejszy niż był ale w środku coś jakby lepiej chociaż to może dlatego że wersja którą obecnie jeżdże ma lepsze wyposażenie. No i na tych kółkach wygląda lepiej niż na tych małych 13
garys
Puntoświr

Imię: Przemo

Post #1431 Wysłany: 20 Gru 2006 19:55 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja bym raczej w ankiecie postawił pytanie "Czy podoba Ci się wersja po lifcie". (bo czy wyszedł na dobre to nie wiem, jak się ma liczba sprzedanych aut do wprowadzonych zmian)

Lifting to tylko kilka drobiazgów mających uświadomić nas, że zbliża się kolejna wersja modelu ale stary całkiem dobrze się sprzedawał więc spróbujmy coś zmienić na koniec, jak nam nie wyjdzie to przecież niedługo wprowadzamy nowy model Smile

Takie mam odczucia, przed liftem sylwetka była charakterystyczna ale zaraz po stała się taka...nijaka.
W wielu innych autach lift wyszedł dużo korzystniej niż w Punto.

Post #1447 Wysłany: 21 Gru 2006 05:37 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Moja kropka z przed liftingu ma felgi 14" Smile

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat