Dziś podczas jazdy w czasie ulewy odkleiła się gumowa listwa (30 dzień eksploatacji), która biegnie wzdłuż dachu, od strony bagażnika na odcinku 4 cm Sprawdźcie, czy w Waszych kropkach listwa dachowa się trzyma.
_________________ Fiat Grande Punto czarny crossover 1.4 8V Emotion 2007 Fiat UNO 45 MKII czerwona strzała
Yoka Moderator
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 680
Tematy: 25 Skąd: Tychy
wiesz... jakoś jest dobrze. zauważyłem, że jesli codzi o wykonczenie wnetrza to mam dobrze zmontowany samochód. Bo prócz tylnej kanapy nic w nim nie trzaska, nic sie nim nie odkleja. Innych awarii brak. Samochód śmiga bez zarzutu od 10000 km
_________________ FIAT GRANDE PUNTO 1.4 8V ACTIV
68.000 km
Tylko Chuckowi Norrisowi w ogóle nie psuje sie Grande Punto
Wirkowski Sympatyk kropek
Imię: Piotr
Dni na forum: 555
Tematy: 4 Skąd: Katowice
U mnie nic na razie nie trzeszczy - odpukać, natomiast wkurzają mnie klamki zewnętrzne w tylnych drzwiach - jeśli autko stoi na słońcu i są nagrzane odkształcają się i jest czasami problem z otwarciem drzwi - to kolejny "myk" który wyrabia się u właściciela GP
Gregor72 Sympatyk kropek
Imię: Grzesiek
Dni na forum: 535
Tematy: 1 Skąd: Piaseczno
Z tymi klamkami to musisz podjechać do ASO. Miałem to samo i nie tylko ja bo znali ten problem. Naprawili rok temu, do dzisiaj klamki działają tak jak powinny czyli bezproblemowo.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach