Mam pytanie- czy ktoś usuwał rysy z szyby samochodowej. W moim Punto 11 przednia szyba ma sporo małych rys przeszkadzających niemiłosiernie podczas jazdy pod słońce lub w nocy podczas mijania. Na allegro jest sporo zestawów do polerowania za ok. 50 zł. czy to naprawdę działa?.
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Thomas Monkey Mod
Imię: Tomasz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 669
Tematy: 17 Skąd: Ustka/Gdańsk
wg mnie byc moze i troche pomoze ale nie zbyt duzo poza tym mocne polerowanie moze spowodowac ze szyba nie bedzie mial tej swojej przejzystosci tzn moga powstac zalamania na skutek zbyt mocnego polerowania szyby
proponuje 150 zeta za szybke i 100 za zamontowanie efekt murowany
Tez bylbym za takim rozwiazaniem, ewentualnie zdobyc jakas szybke ze szrotu. Kiedys mialem okazje poruszac sie pojazdem ktory mial chyba nie za dobrze wykonane oszklenie (akurat bylo z pleksiglasu w tym przypadku) ktore mialo nierownosci mogace wygladac mniej wiecej tak jak po solidnym polerowaniu szyby dla usuniecia rys. Oj... od tego czasu juz wiecej nie wsiadlem do tego wehikulu... Wolalem wziac cos o teoretycznie gorszych parametrach, ale w ktorym nie bedzie mnie mulic od dziwnego oswietlenia i z ktorego bedzie cokolwiek dokladnie widac. Jezeli chcesz jeszcze pojezdzic autem (w sensie nie planujesz sprzedazy w najblizszym czasie) to chyba lepiej bedzie zainwestowac w szybke.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach