Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

regulacja swiatel przeciwmgielnych Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
asklop
Sympatyk kropek

Imię: artur
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 537
Tematy: 5

Post #39412 Wysłany: 17 Sie 2007 05:51 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

witajcie wszyscy.
Mam taki maly problemik. Nie moge przejsc badania technicznego z powodu zle wyregulowanej lewej lampy przeciwmgielnej, tzn. daje za bardzo rozproszone swiatlo.
Wiem, ze regulacja znajduje sie pod zderzakiem w takim malym otworze, ale problem polega na tym, ze jak zaczynam krecic ta sruba to ona przeskakuje i nie ustawia zarowki we wlasciwe polozenie. Dodam, ze prawa przeciwmgielna dala sie poprawnie wyregulowac.
Czy ktos z was sie orientuje, czy ten element regulacji jest wymienialny/naprawialny, oraz jaki jest nr katalogowy tej czesci.

zdjecia tego elementu sa pokazane na stronie 168 w innstrukcji obslugi do Fiata Punta

bede wdzieczny za wszelkie info.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
BobMF
Puntoświr

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 647
Tematy: 14

Post #39480 Wysłany: 17 Sie 2007 11:23 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

z tego co się orientuję to przednie światła przeciwmgielne nie są wyamgane, żeby przejść badanie techniczne odłącz poprostu zasilanie albo żarówki wyjmij
ja nie mam wcale więc się nie czepiają Cool

co do reszty problemu to nie mogę pomóc

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat