- ***Kolektor wydechowy 4w2w1 z PI75 (tymczasowo będzie bez KATa),
- Kolektor ssący z PI75 + dolot yankowy + stożek,
- HID 4300 lub 5000K,
- Zawirusowanie kompa,
- Gleba -35/30
- Alufelgi 15" z PII HGT + opony GY F1 GSD3 195/50R15,
- Kierownica w skórze,
- Może Turbo
- Może katalizator w miarę przelotowy, nie strumienica, ale jakiś katalizator żeby był i ewentualnie spełniał swoja funkcję
- Może body Abarth
*** - częściowo zrobione
Zrobione:
- Radyjko Blaupunkt Sydney SD-27 -> Foto
- Opony GoodYear EAGLE F1 GSD2 185/60R14
- Wałek rozrządu z Punto I 1.2 75
- Hamulce z tarczami 257x20 wentylowanymi
Dojdzie.... jak wywale deske rozdzielcz%u105, fitele koło zapasowe itp... wszystko co obciaża, a przy takich prędkości nawet z górki nie chce przekroczyc 165. Poprostu silnik już zdycha....
Grzyws Przyjaciel
Imię: Grzegorz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 883
Tematy: 56 Skąd: Będzin
ja dzis swoje 1,1 55KM dokreciłem do 7 tys obrotów i odcibna zapłon ale na jedynce nie wiem czy jest cos spieprzone czy cos bo chyba przy 5500 odcina
_________________ Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo zgodnie z Art. 54 Konstytucji RP
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Grzyws Przyjaciel
Imię: Grzegorz
Dni na forum: 883
Tematy: 56 Skąd: Będzin
elektronik samochodowy mi powiedział ze styki moge miec przysniedziałe i obrotek pewnie oszukuje albo zabezpieczenie które odcina zapłon moze byc przestawione, styli miec przysniedziałe jade do neigo w sobote za tydzien na audiencje to sie wiecej dowiem
_________________ Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo zgodnie z Art. 54 Konstytucji RP
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
ipIV مدير
Imię: Michał
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 884
Tematy: 151 Skąd: Ruda Śląska
Mój na luzie na pełnym gazie kręci się do 6krpm, a gdy wcisne gaz do dechy i pulsacyjnie puszczam o 5mm i znowu dociskam wykręca sie do 6,5krpm
POdczas jazdy kręcę max do 5,5krpm bo wiecej nie ma sensu (ale i tak bardzo rzadko zdarza mi się tak jeździć) Przeważnie jeżdzę na 1500-2000 rpm
Xyś Ojciec założyciel
Ostrzeżenia: 3/3
Tematy: 53
nie ma co go ciagnac pow 3000 no moze 3500 obr/min. bo szkoda silnika ja krece normalnie max do 3500 ale najczesciej koło 3000 w tej granoicy oscyluje nawet producemt podaje, ze najbardziej ekonomiczna jazda jest w przedziałe 2500 - 3500 rpm nie róbmy kropkom wiru w baku
garys Puntoświr
Imię: Przemo
Tematy: 13 Skąd: Częstochowa
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach