Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Czy Wasze Kropki też się tak psują? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Umberto
Puntoświr

Imię: Hubert
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 536
Tematy: 16

Post #42665 Wysłany: 01 Wrz 2007 13:33 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Za to w mojej kropce na razie wszystko oki! No moze poza tym ze 3 dni temu poszla mi zarowka w reflektorze;) i sie siedzenie czasami nie blokuje (na szczescie mam je ustawione na przedostatnim skoku i jak czasami daje mocno do dechy to daleko nie jedzie Wink ! ) A na marginesie jeszcze to mnie opedzlowali z gumek od klapki wlewu paliwa i FIAT mnie oskubal na 70 ZETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za zaslepke z przodu Złodzieje! Nosilem sie juz z zamiarem wklejenia tam sobie tekturki i pomalowania jej w kolorze auta Laughing !
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Mxs
Puntoświr

Imię: Bartek
Dni na forum: 503
Tematy: 7

Post #42723 Wysłany: 01 Wrz 2007 22:33 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kurcze tak czytam czytam:) i widze im mniej elektroniki tym lepiej Razz moze to jest jakis sposob na fiata Twisted Evil ja mam punto 2 2003 ostatni rocznik wersja "minimalna" Very Happy czyli nie mam nic poza radiem Razz i jedyne co mi sie do tej pory zepsulo to bendix Very Happy a raczej sie zabrudzil - zostal przeczyszczony nasmarowany i smiga jak nowka;)

PS. OBYM NIE ZAPESZYŁ!

Jaco
Moderator

Dni na forum: 681
Tematy: 12

Post #42727 Wysłany: 01 Wrz 2007 23:01 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Uuu każde auto, które ma elekronike ( w zasadzie każde nowe ) jest narażone na niespodzianki Wink

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat