Za to w mojej kropce na razie wszystko oki! No moze poza tym ze 3 dni temu poszla mi zarowka w reflektorze;) i sie siedzenie czasami nie blokuje (na szczescie mam je ustawione na przedostatnim skoku i jak czasami daje mocno do dechy to daleko nie jedzie ! ) A na marginesie jeszcze to mnie opedzlowali z gumek od klapki wlewu paliwa i FIAT mnie oskubal na 70 ZETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za zaslepke z przodu Złodzieje! Nosilem sie juz z zamiarem wklejenia tam sobie tekturki i pomalowania jej w kolorze auta !
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Mxs Puntoświr
Imię: Bartek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 503
Tematy: 7 Skąd: z Wrocławia
Kurcze tak czytam czytam:) i widze im mniej elektroniki tym lepiej moze to jest jakis sposob na fiata ja mam punto 2 2003 ostatni rocznik wersja "minimalna" czyli nie mam nic poza radiem i jedyne co mi sie do tej pory zepsulo to bendix a raczej sie zabrudzil - zostal przeczyszczony nasmarowany i smiga jak nowka;)
PS. OBYM NIE ZAPESZYŁ!
_________________ "You can not win a fight if you do not want to fight."
Jaco Moderator
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 681
Tematy: 12 Skąd: Podbeskidzie
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach