Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Grande Tuning Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
suldanesalar
Sympatyk kropek

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 919
Tematy: 1

Post #483 Wysłany: 14 Lip 2006 18:50 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam
Meczy mnie ten temat od dluzszego czasu co tuningowac jak i gdzie co na to serwis ?.
Czy sie opłaca wstawic wieksze kola, czy tak jak pisze cezar ze ma problemy z amortyzacja, jakie moga byc tego skutki.
Czy mozna zmienic koncowke drazka zmiany biegow, w GP jest grzybek to sie jakos wybija ale u mnie w miescie (slupsk) serwisant tego nie robil i nie chetnie chcial sie tego podjac, pozatym czy sa takie koncowki ?
Co myslicie o koncowce rury wydechowej Wink
Czy wloty powietrza na masce Wink wyciete w masce trace gwarancje automatycznie na cala maske ?
Nalepki na bokach dzwi, wiekszy spoiler Wink
Co myslicie jak tuningowac, zeby GP sie wyroznilo z tumultu innych, gdzie, co mozna samemu zrobic, co polecacie Wink
a to mi sie marzy (zdjecie)
http://img512.imageshack.us/img512/513/grandetuningprzod5up.jpg
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
ipIV

Imię: Michał
Dni na forum: 931
Tematy: 157

Post #485 Wysłany: 14 Lip 2006 19:05 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

suldanesalar napisał:
Witam
http://img512.imageshack.us/img512/513/grandetuningprzod5up.jpg

Normalna kropka i wkurzona kropka Very Happy
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Pitersen
Puntoświr

Imię: Piotruś
Tematy: 13

Post #491 Wysłany: 14 Lip 2006 19:51 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

pewnie, taki tuning wyroznil by go z tyłumu Wink
ale te zdjęcie - maska zachodzi na lampy - bad look jest ok
ale ten ogromny wlot powietrza jest do banie, wyglada jakby był przełożony z Peugota 407 i tragednia Neutral

ipIV

Imię: Michał
Tematy: 157

Post #495 Wysłany: 14 Lip 2006 19:58 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja bym wywalił tą atrape i zrobił jakoś tak, żeby było widać tam ogromną chłodnicę. Do tego niskoprofilowe opony na ogromnych felach, potężne tarcze hamulcowe i ogromne zaciski z przodu i tyłu, jakiś porządny silnik np VR6 z golfa po tuningu mechanicznym. Moim zdaniem wygląd auta musi odzwierciedlać jego możliwości Wink
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Xyś
Ojciec założyciel

Ostrzeżenia: 3/3
Tematy: 52

Post #498 Wysłany: 14 Lip 2006 20:08 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tuning tragedia Razz grill rodem z A8 Razz albo S8 Razz
te sa fajnie zrobione Razz http://www.tuning.sk/gallery/index.php?gallery_action=show&gallery=news%2Flester_fiat_grande_punto_02052006&gallery_cat=sub_lester_fiat_grande_punto&img=lester_fiat_grande_punto_01.jpg&gallery_order=&gallery_offset=&verbose=&vote=on&list=1&gallery_orderby=&idm=0

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
suldanesalar
Sympatyk kropek

Post #503 Wysłany: 14 Lip 2006 21:37 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

No to zes pojechal Xys, teraz spac nie bede mogl Wink piekne zdjecia, super, tylko kto to zrobi w polsce ? i za ile ?, znacie jakies firmy tuningowe,
garys
Puntoświr

Imię: Przemo

Post #507 Wysłany: 15 Lip 2006 15:42 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

a ja jestem zdania że fabryczne GP wygląda już całkiem drapieżnie, wystarczy dorzucić alusy,spojlery (te fabryczne są w sam raz), obniżyć zawieszenie i będzie git,
ale żadne tam wloty powietrza, badlook-i ...itp.
Oczywiście każdy ma swoje racje i własny gust.

P.S. dobrze że fiat nie zrobił opcji z czarnymi zderzakami, nie wyobrażam sobie tego.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
suldanesalar
Sympatyk kropek

Post #520 Wysłany: 17 Lip 2006 10:37 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mnie osobiscie draznie to ze jadac ulica obok pasem jedzie taki sam GP, ktorego prowadzi babcia 50-letnia Wink dlatego chcialbym zeby moj sie wyroznial.
Czarne zderzaki faktycznie by kiepsko wygladaly Wink
garys
Puntoświr

Post #522 Wysłany: 17 Lip 2006 15:04 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

suldanesalar napisał:
Mnie osobiscie draznie to ze jadac ulica obok pasem jedzie taki sam GP, ktorego prowadzi babcia 50-letnia Wink dlatego chcialbym zeby moj sie wyroznial.
Czarne zderzaki faktycznie by kiepsko wygladaly Wink

No to w drugą strone,
mnie drażniło by gdyby obok jechał mocno ztuningowany (czytaj za mocno) GP a wnim łysol bez karku (oczywiście nikogo nie obrażając). Smile
Xyś
Ojciec założyciel

Ostrzeżenia: 3/3
Tematy: 52

Post #523 Wysłany: 17 Lip 2006 15:54 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja karku nie mam Razz i moze w sobote bede łysy wiec wtedy 2 metry chłopa poczuje sie urazone Very Happy

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Grzyws
Przyjaciel

Imię: Grzegorz
Dni na forum: 930
Tematy: 57

Post #524 Wysłany: 17 Lip 2006 16:20 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image
Image
Image
Image
Image

Fabbrica Italiana Automobili Torino

Punto z potężnym 1.2 V8
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Grzyws
Przyjaciel

Imię: Grzegorz
Tematy: 57

Post #525 Wysłany: 17 Lip 2006 16:21 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image
Image
Image
Image
Image

Fabbrica Italiana Automobili Torino

Punto z potężnym 1.2 V8

Ostatnio zmieniony przez Grzyws dnia 17 Lip 2006 16:35, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Pitersen
Puntoświr

Imię: Piotruś

Post #526 Wysłany: 17 Lip 2006 16:31 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Xyś napisał:
ja karku nie mam Razz i moze w sobote bede łysy wiec wtedy 2 metry chłopa poczuje sie urazone Very Happy

ABS ?? Very Happy juz to widze Evil or Very Mad buahahah
Dzióbel
مدير

Imię: Zbyszek
Tematy: 36

Post #535 Wysłany: 20 Lip 2006 17:41 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Bardzo proszę o nie zamieszczanie tego typu zdjęć, bo mnie serce boli...Sad
HIHI są super. Powiem wam szczerze że rozglądam się za tą końcówką do wydechu i ...jest problem, bo muszę uciąć rurę, a jak wiemy najlpieej było by to zlecić w ASO, aczkolwiek chyba jednak zrealizuję ten zakup i wstawię końcówkę,
Naturalnie jak będzie po , dam fotkę Wink

Puntoświr

Post #536 Wysłany: 20 Lip 2006 18:22 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Co%u15b by si%u119 wybra%u142o z tych poni%u17cej Wink

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat