Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Fiat Punto 1.3 MultiJet Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Maciey
Puntoświr

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 539
Tematy: 14

Post #52004 Wysłany: 14 Sty 2008 18:10 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kika lejesz miód na moje serce Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

[ Dodano: 08 Paź 2007 17:56 ]
lolded napisał:
mam pytanko czy ma ktos kśiążkę serwisową mam taką wersję moja ksiązka jest w języku włoskim. Smile

Wysłałem stosowną PW

[ Dodano: 29 Paź 2007 18:39 ]
Nudzę się, więc napiszę co ostatnio uległo zmianom w moim Kropku
- Zderzak tylni wygląda już tak jak kilka tygodni temu, czyli nie ani jednej ryski (jutro postaram się wrzucić foto). Oprócz tego zostały usunięte pewne rysy,które nie dawały mi spokoju Smile Ale cały czas czekam na kasę z polisy Sad
- Dziś nastąpiła zmiana obuwia na zimę, mimo tego, że jest trochę za ciepło Confused
- Kluczyk zawisł na gustownej smyczce Smile

[ Dodano: 07 Gru 2007 18:35 ]
Postanowiłem odświeżyć sobie temat Very Happy Dawno już nie pisałem o swojej Kropce od czasu ostatniego posta w Kropku nastąpiło niewiele zmian:
-otrzymał listwy na bokach i -gumowe dywaniki na zimę.
Chciałbym jeszcze nadmienić, że od momentu gdy go przedstawiłem, czyli też od momentu w jakim zacząłem go użytkować zrobiliśmy razem ponad 5k km Very Happy
Kilka fotek (zabrałem sie za nie za późno i słonko mi zaszło)
ImageImage
ImageImage
ImageImage

[ Dodano: 23 Gru 2007 16:18 ]
Kolejna aktualizacja Szczerbol niestety teraz Kropek zbiedniał Sad Musiałem pożegnać się ze wzmacniaczem i skrzynką Rolling Eyes przez co jest podejrzanie cicho mam nadzieje,że w pierwszych dniach nowego roku nabędę drogą kupna wzmacniacz i wrzucę coś "na razie" a jak się ociepli(w garażu nie mam ogrzewania Sad ) i przybędzie gotówki zmiana nagłośnienia...

[ Dodano: 14 Sty 2008 18:10 ]
W związku z trwającym sezonem zimowym postanowiłem poszukać felg na lato, gdyż do chwili obecnej dysponowałem stalowymi obręczami, na których pozostaną zimówki, a do opon letnich kupiłem felgi, które występują w Pandzie 4x4...
W związku z tym,że rozmiar jest taki jak moich stalówek parametry ogumienia nie ulegną zmianie, wystarczy dokupić tylko 2 nowe oponki...
Image
Zdjęcie dostałem od sprzedającego, gdy zrobię dokładniejsze postaram się je umieścić...
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Krzycho90
Puntoświr

Imię: Krzysiek
Dni na forum: 825
Tematy: 93

Post #81967 Wysłany: 14 Sty 2008 19:05 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

spoko autko, właściciel porządny gościu - duet idealny Smile

Cinquecento 0.9 http://fiatpunto.com.pl/topic11236.html

Święty Krzysztof jeździ z Tobą do
120km/h, powyżej tej prędkości swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Lukis
Puntoświr

Imię: Łukasz
Dni na forum: 452
Tematy: 23

Post #82002 Wysłany: 14 Sty 2008 20:27 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

bardzo fajny kolorek.pozdrawiam i bezawaryjnej jazdy Very Happy Wink

Moderator

Imię: Dawid
Dni na forum: 611
Tematy: 35

Post #82088 Wysłany: 15 Sty 2008 08:00 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Maciey to czekam na zdjęcia kropka na nowych kółkach ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

adi.degora
Moderator

Imię: Adam
Dni na forum: 591
Tematy: 15

Post #82090 Wysłany: 15 Sty 2008 08:03 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

EDi napisał:
Maciey to czekam na zdjęcia kropka na nowych kółkach ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ale to chyba jeszcze troche nam przyjdzie poczekac Smile

Maciey, a o glebie nie myślałeś? Mr. Green

..:: Cicho(?)ciemniak E60 ::..

Sprzedam suba na głośniku JBL GT4 1000WMAX & głośnik BM SYLB 10" ceny baaardzo atrakcyjne Mr. Green
Maciey
Puntoświr

Post #82209 Wysłany: 15 Sty 2008 17:09 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

adi.degora myśleć i myślałem chociaż mam pewne przeciwskazania:
-drogi na moim osiedlu wołają o pomstę do nieba, w tym rok ma być remont - seria zawias już ma czasem problem przy 10km/h
-estetycznie nie przeszkadza mi to,że wyżej stoi
-1.3 JTD nie jest demonem prędkości, więc seria daję radę a poza tym auto ma mały przebieg -> po co zamieniać dobre jeszcze części
-w Corsie miałem glebę i twarde amory- tyłek mi strasznie wytrzęsło
-Nie wiem na chwile obecną ile pojeżdżę Kropą - chociaż wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują że będą to lata Rolling Eyes
-Nie mam kasy na wszystko co chciałbym tu zrobić a zawias nie jest 1 na liście Smile
adi.degora
Moderator

Post #82213 Wysłany: 15 Sty 2008 17:18 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Luz Smile Gleba oczywiscie ma swoje plusy i minusy Smile Póki co delektuje sie pluami, ale tez sie troche boje co bedzie jak znowu bede kruzował do Kingi na działke Rolling Eyes Na tym prześwicie moga byc rzeczywiscie problemy.. moze zawisne kiedys tak jak Azok ( z tym, że on na progu Very Happy )

P.S. Ile cm w dół miałeś corsarza?

Sprzedam suba na głośniku JBL GT4 1000WMAX & głośnik BM SYLB 10" ceny baaardzo atrakcyjne Mr. Green
Maciey
Puntoświr

Post #82220 Wysłany: 15 Sty 2008 17:44 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

60mm i 40mm, albo po 40, ale przód się zarwał ze względu na ciężki silnik Mr. Green i amortyzatory twardsze, części jakie nie wiem ale miały paskudny fluorescencyjny odcień - raz zajrzałem przy zmianie kół na wiosnę...
Ktoś chciał zrobić GSi z 1.7D, a wyszedł 64-konny wibrator... Gdybym to trzymał to wróciłbym do serii z całą pewnością.

[ Dodano: 15 Sty 2008 17:44 ]
moja droga wygląda tak jak niektóre drogi na działki nad jeziorem Smile asfalt kładą 20lat i skończyć nie mogą
adi.degora
Moderator

Post #82222 Wysłany: 15 Sty 2008 17:49 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Maciey napisał:
Ktoś chciał zrobić GSi z 1.7D, a wyszedł 64-konny wibrator...

Padłem na glebe i krece sie na sutach Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Maciey
Puntoświr

Post #88171 Wysłany: 03 Lut 2008 15:48 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chciałem zrobić parę fotek Kropki, żeby pokazać jak wygląda w sezonie zimowym Mr. Green ale padła bateria w telefonie i wyszły tylko 2 zdjęcia brudasa
ImageImage
ka-8
Puntoświr

Dni na forum: 708
Tematy: 26

Post #88334 Wysłany: 04 Lut 2008 00:08 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jak wyglada w sezonie zimowym? Nie wiem jak Twoj ale moj to syf kila i mogila. Zawsze 'kochalem' zime za to ze jezeli chcialbym zeby auto jakos wygladalo to musialbym je myc chyba na zakonczenie dnia. Sad

Moderator

Post #88355 Wysłany: 04 Lut 2008 08:32 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ka-8 napisał:
Jak wyglada w sezonie zimowym? Nie wiem jak Twoj ale moj to syf kila i mogila.

hehe mój wygląda dokładnie tak samo Very Happy tym bardziej że jest świeżo po rajdzie magurskim Razz

Maciey
Puntoświr

Post #97051 Wysłany: 26 Lut 2008 18:23 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

W związku z wiosenną pogodą nastąpiła zmiana na letnie opony, która wiązała się z kupnem nowej parki, było trochę kombinacji i ostatecznie Kropek dostał opony Fulda - kompromisowe, ale moim zdaniem dobre wyjście... Rolling Eyes
Przedstawiam Kropkę na nowych felgach (krótka sesja, bo do całokształtu brakuje pewnego szczegółu)
ImageImage
ImageImage
Image
EDi
Moderator

Post #97114 Wysłany: 26 Lut 2008 19:56 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Rolling Eyes sam nie wiem ... jakoś tak dziwnie na tych czteroramiennych felgach wygląda Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

a brakuje ... cheba dekielków na środku felgi Rolling Eyes Question Smile

bbanditoss
Moderator

Dni na forum: 551
Tematy: 30

Post #97120 Wysłany: 26 Lut 2008 20:02 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Maciey widzę, że Ty jako kolejny założyłeś letnie kapcie Wink

Maciey napisał:
(krótka sesja, bo do całokształtu brakuje pewnego szczegółu)

szczegół dotyczy ogólnie auta czy felg ? Smile

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat