Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

warsztat dla mojego HGT.. - Warszawa - Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Jakarti
Puntomaniak

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 436
Tematy: 3

Post #62086 Wysłany: 09 Lis 2007 11:36 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

sluchajcie.. przymierzam sie do zrobienia paru rzeczy i zeby nie dzielic tego na podtematy wszystko wypunktuje tutaj i prosze o udzielenie jakichs informacji gdyby ktos takie posiadal. z gory dziekuje

mam zamiar wymienic przed zima zawieszenie przod i chcialbym wiedziec gdzie moge to zrobic.. wszystko narazie robie w ASO Alfa Romeo bo do Fiata juz zdazylem sie zrazic.. glownie chodzi o to zeby taki warsztat mial juz jakies doczynienia z HGT i zeby nie bylo baaaaardzo drogo Wink (albo zeby bylo taniej niz w ASO)

dodatkowo bede potrzebowal zderzaka tylnego - tego z lezkami, a nie trapezami tak jak MK3 (najlepiej zolty zeby nie lakierowac) i koncowego tlumika.. pewnie wroce do serii.. ma byc cicho. any ideas? czy warto ladowac sie w zamienniki? wszystko zawsze robilem na oryginalnych czesciach..

najabrdziej zalezy mi na opiniach uzytkownikow HGT z Warszawy bo chyba sa tacy Wink)

pozdrawiam , Jakarti
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
E.T.
Puntoświr

Imię: Tomasz
Dni na forum: 447
Tematy: 11

Post #62183 Wysłany: 09 Lis 2007 16:25 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja jak na razie zaraz po zakupie robiłem w poleconym przez znajomego warztacie (ale ciężko było bo włoszczyzny nie lubi!), a raz zmuszony byłem za Krakowem wymieniać sprzęgło i odbyło się to w seacie, bo miałem do niego 500 m.!
a jaki wydech miałeś i Ci nie odpowiadał?

Puntomaniak

Post #62261 Wysłany: 09 Lis 2007 20:29 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

wydech mam i mi nie odpowiada Wink) takiego go kupilem i nie wiem jak to sie stalo, ze tyle czasu przetrwal.. nie gadajmy o tym Smile) wstyd i hanba dla HGT..

szukam czegos w okolicach Warszawy.. chyba mamy tu jakichs milosnikow HGTek? pare ich na miescie widuje.. tylko ostatnio malo jezdze i nie ma okazji zagadac.. a z autobusu mogloby dziwnie wygladac Wink)
E.T.
Puntoświr

Post #62262 Wysłany: 09 Lis 2007 20:31 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

też niestety skazany jestem na komunikacje miejską i pod! Sad

Puntomaniak

Post #62266 Wysłany: 09 Lis 2007 20:38 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

E.T. napisał:
też niestety skazany jestem na komunikacje miejską i pod! Sad

to mi nie przeszkadza bo wiem, ze gdy Punciak bedzie juz latal to mi wynagrodzi wszystkie te niewygody Smile))

to co? WARSZTATY, WARSZTACIKI???

HGT - Warszawa ??? Panowie, Panie? Smile
E.T.
Puntoświr

Post #62287 Wysłany: 09 Lis 2007 21:02 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

części już wiesz, gdzie chcesz kupować?

Puntomaniak

Post #62436 Wysłany: 10 Lis 2007 11:25 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

mam dobry kontakt jesli chodzi o nowe, oryginalne czesci..

tlumik jeszcze nei wiem.. czy jakis najtanszy czy moze cos polsportowego.. czy seria.. seria niestety jest dosc droga

zderzak.. pewnie jakas uzywka..
E.T.
Puntoświr

Post #62440 Wysłany: 10 Lis 2007 11:30 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

a byś się podzielił tym kontaktem?
temat tłumika przerabiać prawdopodobnie na wiosne będę!
przedni założyłem nowy, nie orginalny!

Puntomaniak

Post #62441 Wysłany: 10 Lis 2007 11:38 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

E.T. napisał:
a byś się podzielił tym kontaktem?

bez urazy.. ale po prostu nie moge. taka byla umowa.
E.T.
Puntoświr

Post #62442 Wysłany: 10 Lis 2007 11:46 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

nie mam problemu, tylko pytałem!
(dowiedz się, ile kosztowały by Cię poduszki pod silnik - ciekaw jestem jak dobry masz kontakt!!)
a wiesz czy ktos nie ma hgt na części!? (rozbiłem miske!!)

Puntomaniak

Post #65980 Wysłany: 21 Lis 2007 17:41 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

naprawde nikt nie ma w WARSZAWIE HGT? Smile chyba gdzies musicie serwisowac swoje samochody... przeciez nei wszystko da sie zrobic wlasnymi rekami..
Kamil86
Sympatyk kropek

Imię: Kamil
Dni na forum: 471
Tematy: 6

Post #70525 Wysłany: 08 Gru 2007 09:09 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ostatnio robiłem kilka rzeczy w ASO Ziółkowski, na Grochowie. Wszystko OK i nie drogo, ceny podobne do innych warsztatów. Może tam warto popytać. Mam P2 S ale o HGT można zapytać

http://www.ziolkowski.waw.pl/
tomcio193
Forumowicz

Dni na forum: 373
Tematy: 0

Post #77068 Wysłany: 02 Sty 2008 22:21 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja moja kropke robie tutaj
http://www.cis.motoryzacja.home.pl/cis/ al.krakowska 12a tutaj po diagnozie potrafia jeszcze naprawic czesc a nie od razu wymieniac jak w ASO - tak mialem z nierozbieralnym włacznikiem swiatel...rozłozyli go i zrobili.
albo 1 posesje przed tym warsztatem..... nie moge znalez linku adres al.krakowska 12 - ten chyba jest lepszy ale drozszy.
Jakarti
Puntomaniak

Post #82317 Wysłany: 15 Sty 2008 20:24 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tomcio193?

HGT'a latasz???

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat