czy ktos z Was wymienial fotele w punto II ? Mam wersje SX ( standardowe fotele) chciałbym zamontowac sportowe, mam problemy z kręgosłupem i chce fotele bardziej twarde z podparciem lędzwiowym.
Czy fotele od punto II GO, sporting, HGT pasują bezproblemowo - pasuje rozstaw szyn, czy trzeba przerabiac? A jakie inne niefabryczne sportowe fotele polecacie do punto II? Czy ktos ma doświadczenia w tym temacie?
czy ktos z Was wymienial fotele w punto II ? Mam wersje SX ( standardowe fotele) chciałbym zamontowac sportowe, mam problemy z kręgosłupem i chce fotele bardziej twarde z podparciem lędzwiowym.
Czy fotele od punto II GO, sporting, HGT pasują bezproblemowo - pasuje rozstaw szyn, czy trzeba przerabiac? A jakie inne niefabryczne sportowe fotele polecacie do punto II? Czy ktos ma doświadczenia w tym temacie?
Tak. Ja wsadzałem fotele ze sportinga. Pasują bez problemu, ale trudno je dostać. Możesz też poszukać fotel z wyższych wersji wyposażenia właśnie z regulacją lędźwiową. Wyjściem jest też montaż regulacji w fotelach które masz. Powinieneś się zamknąć w 100 zł. Fotele ze sportinga mają mocniej wyprofilowane siedzisko, jednak oparcie nie jest głebsze w porównaniu z serią.
_________________ '01 Punto MK II 1,2 8v Ex VAN
'00 Punto MK II 1,2 8v SX
DaRo Puntoświr
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 605
Tematy: 1 Skąd: Dublin
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach