Nie da się. Wstępne mocowanie jest takie. Wiadomo że w Fiatach zawsze się wysoko siedziało w porównaniu z innymi markami, ale to co jest w Cromie to już trochę przegięcie. Kierownicę i fotel oczywiście możesz regulować ale i tak siedzisz jak w dużym SUV-ie/vanie.
_________________ Punto 75 HSD
Alfa Romeo 166 Distinctive (2.4JTD niestety)
Fiat 500 Nuova
Trzy baki paliwa - ok. 650zł. Opłaty za przejazd autostradami - ok. 250zł. Zobaczyć na autostradzie niebieskie Lamborghini z kogutami na dachu - Bezcenne
Lukis Puntoświr
Imię: Łukasz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 452
Tematy: 22 Skąd: Sieradz
Ja to choruję na Cromę MK1 FL taką z końca produkcji na pełnym wypasie i jak tylko finanse pozwolą to na pewno te auto stanie się moim "dupowozem".
Oczywiście benzynka 2.0 i.e. w manualu.
_________________ Fiat Punto GT-R
Fiat 126p 1983 594cc
Fiat Seicento 899cc 1998
...the Italians always get it right
Powered By
lemaxx Sympatyk kropek
Dni na forum: 219
Tematy: 6 Skąd: Wilno
Croma jest przeciez MPV ,tylko ze jedzie sie tym autem jak Fiatem Brawo
mialem crome przez 2 lata i przejechane 70 tys km ale wiekszosc po Europie moge powiedziec ze na dluga podroz lepszym autem niejezdzilem ale na miasto jest zaduza.
teraz jak mam brawo to moge powiedziec ze jedzie Brawo bardzo podobnie do Cromy ,i Brawo to Croma troche zmniejszona
_________________ Fiat Brawo 1,9mjt emotion
Fiat Linea 1,3mjt emotion rozbita
Fiat Croma 1,9mjt sprzedana w dobre rece
divers88 Puntoświr
Imię: Marcin
Dni na forum: 485
Tematy: 34 Skąd: Zabrze
lemaax a jak z zachowaniem się samochodu przy wyższych prędkościach?
i nie mówię tu bynajmniej o jeździe na wprost
w punto można bez większego stresu pomykać 130-140 potem zaczyna robić się nerwowo,w golfie do 180 ,ale jak prowadziłem ostatnio nową vectrę to jechała jak czołg nawet jeżeli na liczniku było ponad 200km/h
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach