Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Wspomaganie Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
marcinhgt
Forumowicz

Imię: Marcin
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 123
Tematy: 1

Post #166278 Wysłany: 07 Wrz 2008 19:58 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam
Od miesiaca jestem posiadaczem Punto HGT niestety podczas jazdy po nierownosciach wylacza mi sie wspomaganie Sad Wtedy musze wylaczyc silnik i uruchomic go na nowo... Czy ktos moze mi doradzic w tej kwesti ?? Bylem na komputerze i pokazalo mi czujnik polozenia kierownicy. Czy jest to naprawialna rzecz czy trzeba wymieniac cos wiecej niz tylko ten czujnik ??
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Lcs
Sympatyk kropek

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 271
Tematy: 8

Post #166464 Wysłany: 08 Wrz 2008 09:11 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jeśli to rzeczywiście czujnik to jest problem bo jest podobno niewymienialny czyli trzeba zmienić kolumne kierowniczą, jednak słyszałem, że są magicy co wymieniają tą część. Czujnik bardzo żadko pada więc może to jednak silnik niedomaga.

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat