witam , niechce pisac jak sie to stało ale moj fiat punto 99 r wjechal w drewiana barierke i troche jestem przestrasozny jakie tego poniose starty finansowe wiec napewno do wymiany bedzie przedni zderzak , jedna lampa migacza ,maska wgnieciona na tyle ze nie mozna otworzyc jej i prawy błotnik troche ale nie za bardzo Wiem ze to ktos musi zobaczyc ale jaki to beda koszty ? Prosze o pomoc bardzo
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Tacowski Puntoświr
Imię: Artur
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 348
Tematy: 50 Skąd: Rumia koło Gdyni woj. pomorskie
witam po tygodniu , punto w warsztacie cena 1,400 za naprawe bo jeszcze okazalo sie ze chłodnica uszkodzona teraz prosze o pomoc co mam zrobic bo naprawde niemam zielonego pojecia a decyzje musze podjac do jutra rano mechanik mi powiedzial ze po naprawie moze samochod miec bardzo mala skłonnosc do skreacnia w lewo... ja jetsem kompletnie zielony pare czesci w tym samochodiz wymeinilem i tylko wsumie mi dlatego szkoda pozbywac sie go . Co mi proponujecie dolozyc kilka groszy i kupic samochod jakis inny czy inwestowac w ten samochod ???
Adas Puntoświr
Imię: Adam
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 618
Tematy: 36 Skąd: Białystok
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach