Siemka,mam problem z nagrzewnica,przynajmniej mi sie tak wydaje,nawiew działa prawidłowo,tylko jak przełączam na grzanie to nie dziala a sorki,w ciagu dwóch tygodni zaskoczyło z dwa razy,ale na jakies pieć minut.
Może to grzałki,chcem sie tam dostać tylko za bardzo nie wiem jak,
licze na jakas pomoc w dostaniu sie do nagrzewnicy.Pozdro [/b]
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
majsta7 Puntoświr
Imię: Waldek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 175
Tematy: 9 Skąd: Kępno
z tym raczej nie bedzie tak latwo.. mozesz sprobowac wyjac schowek i szystko to co pod nim ale nie wiem czy to cos ulatwi... Zeby sie do niej dostac calkowicie to chyba tylko demontaz deski rozdzielczej
[ Dodano: 11 Wrz 2008 06:33 ]
zeby ominac demontaz deski mozesz jeszcze sprobowac wyjac tunel srodkowy, potem popielniczke i zapalniczke, konsole centralna i oslony zegarow Moze tyle wystarczy
Niestety aby dobrać się do centralki wentylacji/ogrzewania trzeba zdemontować całą deskę rozdzielczą . Przerabiałem to w zeszłym tygodniu. Dniówka z "grzywki" albo nawet dwie bo najlepiej mieć kogoś do pomocy.
czarnik10 a może to tylko zapowietrzona nagrzewnica? Chyba że masz mokrą wykładzinę pod dywanikami.
_________________ Fiat Punto II 1.9D 60KM 2001
189882km (29.12.2008 r.)
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach