Mam takie pytanie jak w temacie czy lepiej zastosować folię termoplastyczną (LINK) czy lepiej zajść do lakiernika, żeby uzyskać taki efekt jak na zdjęciach z powyższej aukcji.
czy farba nie będzie odpryskiwać z plastykowych części po jakimś czasie? czy trudno nałożyć taką folię na żeby ładnie to wyglądało, czyli bez bąbelków powietrza, czy krzywego ułożenia folii na nieregularnej powierzchni?
Nie kupuj tego. Dobre malowanie i bedzie git. Nic ci nie bedzie odpryskiwac. Kup nawet spraya do plastiku pomalujesz i ma byc idealnie(jesli ladnie to zrobisz ). Na innym forum robili wlasnie sprayem i byli bardzo zadowoleni. Chociaz najlepiej dac to do specjalisty, ktory sie tym zajmuje. Pomysl sam, kanty, rogi, zaokraglenia. Trudna rzecz zrobic ladnie ta folia. Druga rzecz ona wlasnie potrafi oblazic. A niech przyjdzie lato i slonce przygrzeje przez szybe. Juz nie jeden zmarnowal deske rozdzielcza ta wlasnie folia. Chyba, ze ta jest jakas lepsza, w co watpiee. Wedlug mnie malowanie.
SOMEONE007 Puntoświr
Imię: Przemek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 311
Tematy: 20 Skąd: Rybnik / Katowice
ja tez bym stawiał na malowanie tym bardziej ze w mk2 plastik nie jest gładki co pszyczynilo by się do jeszcze szybszego odchodzenia foli ale to tyko moje zdanie SOMEONE007 palenie zabija
_________________ Wiesz Kto Się Buja Tą Gablotą ? Wiesz Kto Rzuca Flotą ? Wiesz Kto To... Kto Się Wozi Jakby Wygrał w Totku ? Tak... To Romson ! Klik, Klik Kotku :] http://fiatpunto.com.pl/topic10111.html
peterpan Puntoświr
Imię: Piotrek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 140
Tematy: 6 Skąd: Ustroń
też tak myślałem, że lepiej chyba dać do lakiernika, niż bawić się z tą folią, ale wolałem Was zapytać o zdanie poza tym kolor pomalowania można sobie dobrać do koloru samochodu a folie mają już z góry narzucone jakieś kolory.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach