Szanowni koledzy, jak w najszybszy i najprostszy sposób sprawdzić czy jest poduszka.Kontrolka niby jest i gaśnie jednak nie mam śrub od spodu kierownicy które powinny trzymac poduszkę...
_________________ Był: Fiat 126p - 1987; Clio 1,2 8V 1991r...jest Punto 1,2 8V 2001r
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Vulcan Puntoświr
Imię: Damian
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 403
Tematy: 17 Skąd: pomorskie
Oryginalna jest z plastiku i jest przykręcona. Podróbka jest z żywicy i jest wklejana. Spróbuj w niewidocznym miejscy zeskrobać trochę nożykiem. Oryginalna się tylko zarysuje, a z podróby zejdzie farba
_________________ Abarth 55 kucy
Corvette Z06 przy 160 km/h. - OBJECHANE
matti84 Puntoświr
Imię: Mateusz i Ola
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 442
Tematy: 25 Skąd: Krotoszyn
sprawa wygląda tak...mam kiere sportową która ostała mi po clio i chce ją założyć do kropsa.Sęk w tym,że na klaksonie tym dużym pisze airbag.Przeglądając instru obsługi zauważyłem,że powinna być przykręcona od spodu kiery.U mnie nie ma śrub a klakson dziwnie odstaje,widac spręzynki od przykrywki.Kontrolka od poduchy jest i gaśnie po odpaleniu samochodu.Nie wiem jak sprawdzić czy jest ta poducha na 100% czy jej tam nie ma. Chyba teraz jasno napisałem
_________________ Był: Fiat 126p - 1987; Clio 1,2 8V 1991r...jest Punto 1,2 8V 2001r
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach