Niedawno zakupiłem te cacko i jak narazie jestem w pełni zadowolony z niego
Autko z 2000r.. Kupiony od włocha który najwidoczniej musiał dbac o te auto... Tuning auta fabryczny (przód naprawde nisko 2 razy zaryłem na koleinie) ... Bogate wyposarzenie... przebeieg 124 tyś... Silnik wygląda jak był by w błocie wytarzany ale nie widac jakiś niemiłych oznak... WIECEJ ZDJĘC JUTRO, te zdjęcie nie daje uroku ale tak mniej wiecej wygląda
_________________ ...:::ODIUM:::...
Ostatnio zmieniony przez Pakito007r dnia 15 Wrz 2008 21:14, w całości zmieniany 1 raz
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
STax Moderator
Imię: Szczepan
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 575
Tematy: 39 Skąd: Kotlarnia/Opole
Fajny (poza brewkami), ale czekamy na szerszy opis (rocznik, wyposażenie, jego historia) no i może więcej fotek? (W normalnych kolorach)
Ale silniczek wypas, żeby nie było, ze tylko narzekam
_________________ Pompa cieczy chłodzącej - 150 zł
Jazda z prędkością 180 km/h - bezcenne
Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304 => LPG sucks
romson10 Puntoświr
Dni na forum: 178
Tematy: 9 Skąd: wwy
_________________ Wiesz Kto Się Buja Tą Gablotą ? Wiesz Kto Rzuca Flotą ? Wiesz Kto To... Kto Się Wozi Jakby Wygrał w Totku ? Tak... To Romson ! Klik, Klik Kotku :] http://fiatpunto.com.pl/topic10111.html
henias75 Puntoświr
Imię: heniek
Ostrzeżenia: 2/3
Dni na forum: 469
Tematy: 39 Skąd: torun
Witam, silniczek wypas, ale wrzuć jeszcze zdjęcia tego silniczka, jak włosi dbają o samochody.. no i fotki w rzeczywistych kolorach opisu też nie żałuj
_________________ Kobiety są szalone, że ufają mężczyznom.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Dni na forum: 287
Tematy: 17 Skąd: Hajnówka
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach