Sama na pewno sobie nie poradze Ale mam nadzieje ze znajomy znajdzie na forum jak sie tym zajac i pomoze jak nie, to zostanie ASO, no coz ... latwo oszukac dziewczyne ktora o samochodach wie tyle, ile powiedziano jej na kursie prawka, czyli prawie nic
_________________ UWIELBIAM MOJEGO KROPKA
Adas Puntoświr
Imię: Adam
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 618
Tematy: 36 Skąd: Białystok
Dobrze, ze chociaż kupiłaś to co chciałaś Było zabrać ze sobą kogoś kto zna się bardziej. Ja bym tak zrobił.. A póki co to ide kąpu kąpu i spać. Powodzenia z Naprawą/ASO/Sprzedawcą.. Daj znać co i jak. Ale tak jak pisałem, dorwij sprzedawcę bo całe nowe wspomaganie kosztuje 3 tysiące. Tyle Ci w ASO zaśpiewają .
Zabralam, ale widac nie znal sie na tyle zeby dobrze doradzic. tak poza tym to naprawde kocham ten samochodzik i nadal skacze z radosci jak go widze co do silnika Adas to jest naprawde fajny , tak przynajmniej mowia, bo ja jezdze raczej zbyt wolno by sie o tym przekonac
[ Dodano: 21 Wrz 2008 20:59 ]
Chlopaki rozwaze wszelkie mozliwe opcje ktore proponujecie 3 tysiace zaraz po zakupie autka to dla mnie duzo za duzo, wiec mam nadzieje ze uda sie naprawic mojego kropka mniej bolesnie dla mojego portfela.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach