Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

wylaczajace sie wspomaganie 1.9 jtd Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
malenka
Sympatyk kropek

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 110
Tematy: 3

Post #171728 Wysłany: 21 Wrz 2008 19:13 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Oj na pewno zadzwonie do tego milego pana

Ostatnio zmieniony przez malenka dnia 21 Wrz 2008 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Adas
Puntoświr

Imię: Adam
Dni na forum: 618
Tematy: 36

Post #171730 Wysłany: 21 Wrz 2008 19:20 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kulde, ale i tak zazdroszczę malenkiej... Ma Super Silnik pod machą Mr. Green 1.9JTD Twisted Evil

Moja "Kropka" Mr. Green >>

http://fiatpunto.com.pl/topic1438.html

Najładniejsze: GumisioweOczy
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
malenka
Sympatyk kropek

Post #171732 Wysłany: 21 Wrz 2008 19:26 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sama na pewno sobie nie poradze Smile Ale mam nadzieje ze znajomy znajdzie na forum jak sie tym zajac i pomoze Smile jak nie, to zostanie ASO, no coz ... latwo oszukac dziewczyne ktora o samochodach wie tyle, ile powiedziano jej na kursie prawka, czyli prawie nic Ekhm...

Puntoświr

Imię: Adam
Dni na forum: 618
Tematy: 36

Post #171733 Wysłany: 21 Wrz 2008 19:31 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dobrze, ze chociaż kupiłaś to co chciałaś Mr. Green Było zabrać ze sobą kogoś kto zna się bardziej. Ja bym tak zrobił.. A póki co to ide kąpu kąpu i spać. Powodzenia z Naprawą/ASO/Sprzedawcą.. Daj znać co i jak. Ale tak jak pisałem, dorwij sprzedawcę bo całe nowe wspomaganie kosztuje 3 tysiące. Tyle Ci w ASO zaśpiewają Ekhm....

Moja "Kropka" Mr. Green >>

http://fiatpunto.com.pl/topic1438.html

Najładniejsze: GumisioweOczy
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
tommy1982
Sympatyk kropek

Imię: Tomek

Post #171740 Wysłany: 21 Wrz 2008 19:54 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

malenka jak masz faktycznie jechać do ASO to może wcześniej rozważ taką opcje (link)
http://moto.allegro.pl/item438966227_przekladnia_kierownicza_do_punto_2_punto_ii.html

Sympatyk kropek

Post #171741 Wysłany: 21 Wrz 2008 19:59 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zabralam, ale widac nie znal sie na tyle zeby dobrze doradzic. tak poza tym to naprawde kocham ten samochodzik i nadal skacze z radosci jak go widze Smile co do silnika Adas to jest naprawde fajny , tak przynajmniej mowia, bo ja jezdze raczej zbyt wolno by sie o tym przekonac Razz

[ Dodano: 21 Wrz 2008 20:59 ]
Chlopaki rozwaze wszelkie mozliwe opcje ktore proponujecie Smile 3 tysiace zaraz po zakupie autka to dla mnie duzo za duzo, wiec mam nadzieje ze uda sie naprawic mojego kropka mniej bolesnie dla mojego portfela.

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat