Panowie na środę jestem umówiony z tymi objawami do serwisu Fiata w Gliwicach -- ciekawe co mi powiedzą ,, jak narazie co sam przypuszczam i z opinii innych może to być komputer-centralka lub czujnik wału korbotego ale nic im tam nie sugerowałem macie jakas opinie na temat tego serisu ?????????? Moze jakies Rady???????
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
sebul Sympatyk kropek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 114
Tematy: 5
Nie wiem jak tam , ale wiem ze oni beda cie naciagac na wszystko. Wymiana swiec 110 zl !!!! A sam sobie wymienilem, wedlug nich moje klocki hamulcowe juz padaja , kolega mechanik sprawdzil i sa jeszcze dobre i moge smialo pojezdzic jeszcze dlugi czas. Jak wiesz co jest to git , bedziesz wiedzial z czym ci kit chca wcisnac.
STax Moderator
Imię: Szczepan
Dni na forum: 575
Tematy: 39 Skąd: Kotlarnia/Opole
tak na pszczyńskiej... mnie raczej świec nie wymienia bo świece , kable i cewki mam nówki... ale czy sa tam jacys dobrzy specjalici (elektrycy)?>??????
STax Moderator
Imię: Szczepan
Dni na forum: 575
Tematy: 39 Skąd: Kotlarnia/Opole
Własnie wróciłem z ASO ,, wykryło mi błędy sonda lamda, wtrysk i cewka gosc mi zdiagnozował ze przy wtycze do cewki jest kabel jest przetarty i to moze powodować ze traci moc i go szarpie i mowił zebym sobie razem z ta wtyczka kabel wymienił który tak naprawde pochodzi z komputera --- czy to możliwe??????????????????? zaizolowałem go bo on nie był przetarty zeby wiazka w środku była przetarta tylko osłona, ale faktycznie przetarty i poprzeginany
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach