Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Serwis Fiata w Glwicach!!! Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Cybul
Sympatyk kropek

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 184
Tematy: 5

Post #172154 Wysłany: 22 Wrz 2008 17:33 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Panowie na środę jestem umówiony z tymi objawami do serwisu Fiata w Gliwicach -- ciekawe co mi powiedzą ,, jak narazie co sam przypuszczam i z opinii innych może to być komputer-centralka lub czujnik wału korbotego ale nic im tam nie sugerowałem macie jakas opinie na temat tego serisu ?????????? Moze jakies Rady???????
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
sebul
Sympatyk kropek

Dni na forum: 114

Post #172157 Wysłany: 22 Wrz 2008 17:36 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie wiem jak tam , ale wiem ze oni beda cie naciagac na wszystko. Wymiana swiec 110 zl !!!! A sam sobie wymienilem, wedlug nich moje klocki hamulcowe juz padaja , kolega mechanik sprawdzil i sa jeszcze dobre i moge smialo pojezdzic jeszcze dlugi czas. Jak wiesz co jest to git , bedziesz wiedzial z czym ci kit chca wcisnac.
STax
Moderator

Imię: Szczepan
Dni na forum: 575
Tematy: 39

Post #172165 Wysłany: 22 Wrz 2008 17:50 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jaki serwis? Na Pszczyńskiej?

Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304
Image => LPG sucks Szczerbol
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Cybul
Sympatyk kropek

Post #172575 Wysłany: 23 Wrz 2008 12:06 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

tak na pszczyńskiej... mnie raczej świec nie wymienia bo świece , kable i cewki mam nówki... ale czy sa tam jacys dobrzy specjalici (elektrycy)?>??????
STax
Moderator

Imię: Szczepan
Dni na forum: 575
Tematy: 39

Post #172587 Wysłany: 23 Wrz 2008 12:47 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy akurat od elektryki są specjaliści to nie wiem, ale to dość dobre ASO z tego co słyszałem.

Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304
Image => LPG sucks Szczerbol
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Cybul
Sympatyk kropek

Post #173061 Wysłany: 24 Wrz 2008 12:12 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Własnie wróciłem z ASO ,, wykryło mi błędy sonda lamda, wtrysk i cewka gosc mi zdiagnozował ze przy wtycze do cewki jest kabel jest przetarty i to moze powodować ze traci moc i go szarpie i mowił zebym sobie razem z ta wtyczka kabel wymienił który tak naprawde pochodzi z komputera --- czy to możliwe??????????????????? zaizolowałem go bo on nie był przetarty zeby wiazka w środku była przetarta tylko osłona, ale faktycznie przetarty i poprzeginany

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat