Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Ruszający się panel prędkościomierza Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
piotrekmax
Puntomaniak

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 679
Tematy: 13

Post #18257 Wysłany: 10 Kwi 2007 22:30 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wiem ze gdzieś na forum już poruszono ten temat ale .... spróbuje jeszcze raz bo chyba nie było odpowiedzi. Mianowicie chodzi mi o deskę rozdzielczą a konkretnie o ruszający sie panel prędkościomierza , jak to dokręcić? Zrobiłem autem już 2600 km i nagle zaczął panel trzeszczeć i sie ruszać trochę dziwne Confused Druga sprawa samoistnie przesunęła mi się klapa bagażnika o kilka mm i o mało co nie potłukłem lampy z tyłu na słupku przy zamykaniu,szyba lekko haczyła, miał może ktoś już taki przypadek? Generalnie do autka większych zastrzeżeń nie mam ale te pierdoły stają się denerwujące. Aha jeszcze tak jak obiecałem w którymś z postów, że zdam relacje z jazdy GP przy silniku 1,2 / większość na forum ma 1,4 /. Noo Panowie nie jest aż tak tragicznie jak to piszą w testach, na początku miałem obiekcje ale już się przyzwyczajam. Trasa to tak średnio 110km/h, trochę gorzej z wyprzedzaniem trzeba się z dwa razy zastanowić i trochę "nawajchować", brakuje elastyczności / wcześniej jezdziłem turbo dieslem i teraz to odczuwam/. Miasto faktycznie ciut słabo się zbiera z pod świateł, wystarczy jednak kręcić do 3500 obrotów i można jechać bez kompleksów. Nie jest to demon szybkości ale w tym aucie akurat chyba nie o to chodzi Smile

Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
ipIV

Imię: Michał
Dni na forum: 932
Tematy: 156

Post #18262 Wysłany: 10 Kwi 2007 22:36 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

eee ASO bo jeszcze gwarancje stracisz Smile Sam bym tego nie dokręcał... Confused Confused Ekhm...

Puntomaniak

Dni na forum: 679
Tematy: 13

Post #18267 Wysłany: 10 Kwi 2007 22:44 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak zrobię tylko to chyba nie jest jakaś skomplikowana sprawa i całej deski nie będą demontować. Mój kolega miał coś podobnego w R.Megane to zdejmowano mu całą górę ufff , wolałbym nie ... w mojej kropie.

Moderator

Dni na forum: 682
Tematy: 25

Post #18268 Wysłany: 10 Kwi 2007 22:50 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

piotrekmax napisał:
Tak zrobię tylko to chyba nie jest jakaś skomplikowana sprawa i całej deski nie będą demontować. Mój kolega miał coś podobnego w R.Megane to zdejmowano mu całą górę ufff , wolałbym nie ... w mojej kropie.

Mój stoji w serwisie miedzy innymi z tego powodu Smile

Tylko Chuckowi Norrisowi w ogóle nie psuje sie Grande Punto
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jaceku
Puntoświr

Dni na forum: 662
Tematy: 10

Post #18271 Wysłany: 10 Kwi 2007 22:55 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

u mnie nie zauwazylem podobnego problemu- ale ostatnio slysze jakies jakby strzelanie plastiku przy prawych drzwiach i po wstepnych ogledzinach wydaje mi sie ze takie odglosy moze robic luzny schowek.

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat