Jak zgaśnie to potem bezproblemowo odpala z kluczyka?
_________________ Punto 75 HSD
Alfa Romeo 166 Distinctive (2.4JTD niestety)
Fiat 500 Nuova
Trzy baki paliwa - ok. 650zł. Opłaty za przejazd autostradami - ok. 250zł. Zobaczyć na autostradzie niebieskie Lamborghini z kogutami na dachu - Bezcenne
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
jezyczek0 Puntoświr
Imię: kris
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 492
Tematy: 35
tak jak najbardziej 100000000%
zero prroblemów złej kultury pary silnika
_________________ jezyczek0
"W życiu piękne są tylko chwile dltego właśnie pamiętam dobrze ideał swój marzeniami żyłem jak król...."
http://pl.youtube.com/watch?v=lBgzbqeW-LA
mrider Puntoświr
Dni na forum: 604
Tematy: 16 Skąd: ojczyzna kropka
No to jedź do tego "fachowca" który odłączał immobiliser żeby naprawił tą fuszerkę i nie otwieraj kolejnego takiego samego tematu, do czasu jak nie zdezaktywujesz poprawnie immobilisera.
_________________ Punto 75 HSD
Alfa Romeo 166 Distinctive (2.4JTD niestety)
Fiat 500 Nuova
Trzy baki paliwa - ok. 650zł. Opłaty za przejazd autostradami - ok. 250zł. Zobaczyć na autostradzie niebieskie Lamborghini z kogutami na dachu - Bezcenne
jezyczek0 Puntoświr
Imię: kris
Dni na forum: 492
Tematy: 35
imo odłaczone juz rok nie zaswieca sie code ani kluszyk nic.na kompie nie ma adnostacji zadnego problemu.dlaczego wnioskujesz ze imo?apropo nie zapeszajac juz4 dzien jezdzi bez problemu.
kij go wie.podociskalem kable poszperałem i jakos smiga zobaczymy co bedzie dalej
_________________ jezyczek0
"W życiu piękne są tylko chwile dltego właśnie pamiętam dobrze ideał swój marzeniami żyłem jak król...."
http://pl.youtube.com/watch?v=lBgzbqeW-LA
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach