Pytanie moze dziwne ale...
chcialem dzis kupic u wymienic oring przy cewce tam gdzie odchodza przewody WN..
I zaczal sie problem poniewaz w sklepie chcieli albo stary na wzor albo wymiary.
Poniewaz stary jest w aucie i jak zdemontuje to nie bede mial jak jezdzic zatem zadam pytanko ..
kto zna wymiary tego cudenka a moze numer katalogowy?
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
marcinwrc2 Puntoświr
Imię: Marcin
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 505
Tematy: 15 Skąd: Olsztyn
Dobra, gdzie kupić to wiadomo i macie rację... Jednakże ja mam taki sam problem jak kolega z tym że o zakupie tej części w ASO mogę pomarzyć tylko. Jedyny ratunek dla mnie to numerek/wymiary tego oringa.
_________________ Punto 75 HSD
Alfa Romeo 166 Distinctive (2.4JTD niestety)
Fiat 500 Nuova
Trzy baki paliwa - ok. 650zł. Opłaty za przejazd autostradami - ok. 250zł. Zobaczyć na autostradzie niebieskie Lamborghini z kogutami na dachu - Bezcenne
Duh Puntomaniak
Dni na forum: 263
Tematy: 11 Skąd: Beskidy-Cracov
wyciąg stary kup uszczelniacz (Czerwony silikon) posmaruj obficie załóż stary oring znowu posmaruj i zakręć. Trzyma jak umarły ręką Wczesniej dobrze umyj rozpuszczalnikiem i papierkiem 1000 przeleć gniazdo. Też nie mam ASO a z gosciem w sklepie trudna gadka na ten temat. Gwarancja szczelności już 6 miesiecy
mirek-s27 Sympatyk kropek
Imię: Mirek
Dni na forum: 390
Tematy: 1 Skąd: Bielsko-Biała
nowego nie zdązyłem zmierzyć
kupiłem we fiacie 5 zł
w sklepie motoryzacyjnym taki sam kosztuje 1 zł tylko trzeba wymiar, a w aso powiedzieli że tego na pólce nie da się zmierzyć, wię musiałem kupić
_________________ Co to są myszykiszki ?
Lotos Puntoświr
Imię: Tomasz
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 735
Tematy: 41 Skąd: Wrocław
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach