Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

GDZIE kupię mocowania fotela kubełkowego? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
adi.degora
Moderator

Imię: Adam
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 590
Tematy: 15

Post #179677 Wysłany: 14 Paź 2008 17:43 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam
Jak się niezbyt skromnie ostatnio chwaliłem- drogą kupna sprzedaży wszedłem w posiadanie kubełka. Cool Jednak juz od tygodnia szukam do niego mocowań, i idzie mi.. no masakrycznie kiepsko Rolling Eyes Potrzebuję mocowan dolnych, a w tej kwestii o dziwo nawet allegro nie ma nic do zaoferowania. W związku z tym mam pytanie czy moze ktos z Was nie ma namiarów na jakąś firmę, portal www, cokolwiek, gdzie mógłbym znalezc cos takiego?

[ Dodano: 14 Paź 2008 18:43 ]
Dzwoniłem do Norauto, w jednym powiedzieli że jak najbardziej, mają tego od groma i mozna śmiało przyjeżdzac, a w drugim że polityka firmy zezwala tylko na sprzedaż w komplecie z fotelami Rolling Eyes I któremu łebkowi teraz uwierzyc? Rolling Eyes

..:: Cicho(?)ciemniak E60 ::..

Sprzedam suba na głośniku JBL GT4 1000WMAX & głośnik BM SYLB 10" ceny baaardzo atrakcyjne Mr. Green
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
jarosz19
Puntoświr

Dni na forum: 504
Tematy: 14

Post #179695 Wysłany: 14 Paź 2008 18:25 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://www.streetracing.pl/forum/montaz-fotela-kubelkowego-bimarco-t57831.html moze tu cos znajdziesz:D

Pomogłem?? – kliknij na pomógł
adi.degora
Moderator

Imię: Adam
Dni na forum: 590
Tematy: 15

Post #180115 Wysłany: 15 Paź 2008 23:01 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

jarosz19 napisał:
http://www.streetracing.pl/forum/montaz-fotela-kubelkowego-bimarco-t57831.html moze tu cos znajdziesz:D

Niestety ciężko Rolling Eyes
Byłem w Norauto..po wymuszonym telefonie do Jacky`ego dowiedzialem sie ze "takich mocowan jak ja chce juz nie robią", (co samo w sobie nie ma sensu) ale robią "coś podobnego", z tym że będzie to dostępne dopiero "za miesiąc" Rolling Eyes A tak na dobrą sprawę pewnie nigdy sie nie doczekam Rolling Eyes Z jedna firma jestem w kontakcie mailowym, ci mi z kolei powiedzili ze dostawa bedzie za 10-14 dni Rolling Eyes Także... czekam Rolling Eyes A kubeł stoi Crying or Very sad Nic, tylko siasc (najlepiej w kubełku) i plakac Confused

[ Dodano: 16 Paź 2008 00:01 ]
Mam nowy koncept.. genialny w swojej prostocie... dwa płaskowniki, przykręcone do oryginalych szyn, w nich wywiercone dziury pod śruby w fotelu i czesc.. Inna sprawa że pewnie skasuje niejedno wiertło na tej robocie Rolling Eyes

..:: Cicho(?)ciemniak E60 ::..

Sprzedam suba na głośniku JBL GT4 1000WMAX & głośnik BM SYLB 10" ceny baaardzo atrakcyjne Mr. Green

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat