| Autor |
Wiadomość |
bbanditoss
Moderator

Imię: Adam
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 551
Tematy: 30 Skąd: Katowice
|
Końcówka GP Brazylii pełna dramaturgi (kto oglądał ten wie) Niestety mistrzem został Hamilton,kibicowałem Massie stąd tytuł tematu... Roberta niestety od startu spisałem na straty
Czekam na Wasze opinie |
|
 |
Grandziak
Przyjaciel
|
|
|
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć! |
 |
Tacowski
Puntoświr

Imię: Artur
Dni na forum: 348
Tematy: 50 Skąd: Rumia koło Gdyni woj. pomorskie
|
|
|
|
 |
STax
Moderator

Imię: Szczepan
Dni na forum: 575
Tematy: 39 Skąd: Kotlarnia/Opole
|
Mnie szkoda Massy, bo owszem Hamilton uzbierał więcej punktów, ale zastanówmy się w jakim stylu...
Kubica... Dopóki będzie jeździł w tak dennym zespole nie mamy co liczyć na więcej. Takie moje zdanie  |
_________________ Pompa cieczy chłodzącej - 150 zł
Jazda z prędkością 180 km/h - bezcenne
Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304
=> LPG sucks  |
|
|
|
 |
barmanik
Sympatyk kropek
Dni na forum: 279
Tematy: 9 Skąd: Ustka
|
Ferrari pojechalo dobry wyścig (1 i 3 miejsce) ale trochę egoistycznie. Chcieli zgarnąc wszystko - mistrza konstruktorów, mistrza kierowców i III miejsce kierowców dla Raikkonena.
Obaj kierowcy byli szybcy i nie popenili będu. Ale...Massa dal z siebie wszystko (wygrane kwalifikacje i wyścig) za to Raikkonen chyba nie zrobil tego na co wszyscy liczyli. Zamiast walka o 2 miejsce z Alonso powinien byl blokowac i spowalniac tempo Hamiltona. Moze nawet sprowokowalby go do bledu. Chyba za bardzo liczyli na pogode (w sumie byl deszcz) oraz innych kierowcow - niewiele brakowalo bo "robotę" za nich wykonal Kubica i Vettel wyprzedzajac Hamiltona na ostatnim okrazeniu.
Sprawdzily się slowa Kubicy, dwa tygodnie temu powiedzial "oby nie braklo tego 1 punktu"...no cóz BMW jeszcze musi sie dużo uczyć! |
_________________ Punto 1,1 + LPG 95` |
|
|
|
 |
slon11
Puntoświr

Imię: Arek
Dni na forum: 260
Tematy: 12 Skąd: Bielsko-Biała
|
| STax napisał: |
Mnie szkoda Massy, bo owszem Hamilton uzbierał więcej punktów, ale zastanówmy się w jakim stylu...
Kubica... Dopóki będzie jeździł w tak dennym zespole nie mamy co liczyć na więcej. Takie moje zdanie |
popieram w całości dla kubicy nie ma przyszłości w niemieckim zespole bo oni zawsze będą faworyzować niemca ,więc nie spodziewam sie niczego lepszego w przyszlym sezonie ,a szczerze mówiąc gdyby nie bardzo dobry bolid hamilton nie osiągnąłby takiego rezultatu ,w force india czy w innym mniej liczącym zespole byłby na szarym końcu bo kierowcą dobrym nie jest ,napewno nie lepszym niż Kub  |
_________________ GP 1.4 Dynamic |
|
|
|
 |
dr gore
Puntoświr

Ostrzeżenia: 3/3
Dni na forum: 380
Tematy: 49 Skąd: Koło
|
Kubica miał bardzo dobry sezon, jak to powiedział komentator po wyścigu.
Jeśli dalej będzie trzymał taką formę to niedługo w ferrari lub maklarenie zasiądzie ale nie zgadzam się, ze bmw to kiepski team. PAtrząc na inne gorsze od bmw zespoły to trzeba by stwierdzić, że oprócz ferrari i maklarena to sam złom jeździ w formule 1. Kubica powinien się cieszyć że debiutował w bmw a nie w np force india. |
|
 |
bbanditoss
Moderator

Imię: Adam
Dni na forum: 551
Tematy: 30 Skąd: Katowice
|
Szkoda tylko, że ostatnio BMW nie postąpiło jak ferrari i Heidfeld nie przepuścił Kubicy - wtedy miałby jeden punkt więcej, którego wczoraj zabrakło... |
|
 |
STax
Moderator

Imię: Szczepan
Dni na forum: 575
Tematy: 39 Skąd: Kotlarnia/Opole
|
| dr gore napisał: |
| powinien się cieszyć że debiutował w bmw a nie w np force india. |
No nie wiem... Zespół, który na parę wyścigów przed sezonem stwierdza, że jużosiągnął to co chciał i nie wspiera swojego lepszego kierowcy moim zdaniem nie jest nic wart. Może inne zespoły są słabsze technicznie, ale przynajmniej mają ambicje a bmw? Dobrze powiedział chyba Zientarski w studio po wyścigach. Ferrari, McLaren, Honda, Toyota itd to są ZESPOŁY a BMW to 2 oddzielnych kierowców, którzy zamiast pomagać, tylko sobie przeszkadzają (o mechanikach nie wspomnę, nie dziwi was to, że problemy zawsze są tylko z ustawieniem auta Kubicy? Tylko u niego są jakieś cudowne zmiany w ostatnim momencie). |
_________________ Pompa cieczy chłodzącej - 150 zł
Jazda z prędkością 180 km/h - bezcenne
Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304
=> LPG sucks  |
|
|
|
 |
nismo
Puntoświr

Imię: Daniel
Dni na forum: 98
Tematy: 5 Skąd: Bielsko-Biała
|
Chciałem żeby mistrzem był Massa - nie udało się. Chciałem żeby Kubica był trzeci w mistrzostwach - nie udało się. Moim zdaniem kiepski wyścig.  |
_________________ Fiat Punto II 1.2 60 KM - sprzedany
Obecnie - Citroen C3 1.4 75 KM |
|
|
|
 |
Chicane
Puntoświr

Imię: Grzegorz
Dni na forum: 320
Tematy: 6 Skąd: Grzegorzew
|
końcówka wyścigu była niesamowita,też kibicowałem Massie i liczyłem że to on zdobędzie mistrzostwo,niestety sie nie udało,tak samo Kubicy żal ,jego team zawiódł na całej lini,mam nadzieję ze w przyszłym roku będzie o wiele lepiej. |
_________________ LOST YOU SOMEWHERE
Grande Punto 1,4 Active +pak.comfort,szary Revival |
|
|
|
 |
Kodako
Puntoświr

Imię: Marcin
Dni na forum: 365
Tematy: 16 Skąd: Rybnik
|
|
|
|
 |
dr gore
Puntoświr

|
| STax napisał: |
No nie wiem... Zespół, który na parę wyścigów przed sezonem stwierdza, że jużosiągnął to co chciał i nie wspiera swojego lepszego kierowcy moim zdaniem nie jest nic wart. |
mnie się wydaje, ze mało w tym prawdy a więcej polityki. Nie wierzę, ze team formuły 1 ( jakikolwiek ) odpuszcza i nie wspiera kierowcy lepszego. Przecież to jest sport z najwyższej pułki a nie 3 liga koszykówki. CO gadają to mało ważne, tam każdy piłuje do końca.
A z tymi ustawieniami to nie wierzę, ze ,,na złość'' Kubicy coś robili. Rozumiem jeszcze gdyby chodziło o awarie a tu idzie o ustawienia które są następstwem konsultacji z kierowcą.
Kubica to niedoświadczony zawodnik i pewnie coś namieszał w głowach mechaników że to czy tamto się zle prowadzi i tyle, a potem dziei się ze auto zle ustawione.
Nie wierzcie temu co gadają na konferencjach prasowych.
JEgo start z pit stopu tez miał BANKOWO decydujący wpływ na jego pozycję więc nie róbcie z Kubicy męczennika i kozła ofiarnego. Ten gość jest i tak szczęściarzem.
A gdyby debiutował w słąbym zespole to w ogole by nie sięgnął pierwszej dziesiatki w zadnym wyścigu. Dla Kubicy bmw to jak złapać boga za rogi. |
|
 |
slon11
Puntoświr

Imię: Arek
Dni na forum: 260
Tematy: 12 Skąd: Bielsko-Biała
|
dr gore generalnie to sie z tobą nie zgadzam (moge nie ) a Boga to się łapie za NOGI a BYKA za ROGI hahahahahahaha dobry jesteś |
_________________ GP 1.4 Dynamic |
|
|
|
 |
Chicane
Puntoświr

Imię: Grzegorz
Dni na forum: 320
Tematy: 6 Skąd: Grzegorzew
|
slon11 może dr gore uważa za Boga tego gościa z czarnych czeluści,wtedy by sie zgadzało bo tamten ma rogi  |
_________________ LOST YOU SOMEWHERE
Grande Punto 1,4 Active +pak.comfort,szary Revival |
|
|
|
 |
dr gore
Puntoświr

|
| slon11 napisał: |
dr gore generalnie to sie z tobą nie zgadzam (moge nie ) a Boga to się łapie za NOGI a BYKA za ROGI hahahahahahaha dobry jesteś |
bmw widziało ze kubica to talent i to on sprawia, ze zawodnik bmw sauber stoi na podium i to nie raz a nawet raz wygrał tym samym wynosząc bmw na szczyt. Myślisz, ze oni wolą faworyzować słabszego poniewaz jest Niemcem?  |
|
 |
|
|