Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

"Biedny" Massa... Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
bbanditoss
Moderator

Imię: Adam
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 551
Tematy: 30

Post #185636 Wysłany: 02 Lis 2008 19:58 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Końcówka GP Brazylii pełna dramaturgi (kto oglądał ten wie) Wink Niestety mistrzem został Hamilton,kibicowałem Massie stąd tytuł tematu... Roberta niestety od startu spisałem na straty Sad

Czekam na Wasze opinie

Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Tacowski
Puntoświr

Imię: Artur
Dni na forum: 348
Tematy: 50

Post #185637 Wysłany: 02 Lis 2008 19:59 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja relacjonowalem s Shout Boxie Very Happy

Image
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
STax
Moderator

Imię: Szczepan
Dni na forum: 575
Tematy: 39

Post #185689 Wysłany: 02 Lis 2008 20:51 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mnie szkoda Massy, bo owszem Hamilton uzbierał więcej punktów, ale zastanówmy się w jakim stylu...
Kubica... Dopóki będzie jeździł w tak dennym zespole nie mamy co liczyć na więcej. Takie moje zdanie Ekhm...

Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304
Image => LPG sucks Szczerbol
barmanik
Sympatyk kropek

Dni na forum: 279
Tematy: 9

Post #185691 Wysłany: 02 Lis 2008 20:52 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ferrari pojechalo dobry wyścig (1 i 3 miejsce) ale trochę egoistycznie. Chcieli zgarnąc wszystko - mistrza konstruktorów, mistrza kierowców i III miejsce kierowców dla Raikkonena.
Obaj kierowcy byli szybcy i nie popenili będu. Ale...Massa dal z siebie wszystko (wygrane kwalifikacje i wyścig) za to Raikkonen chyba nie zrobil tego na co wszyscy liczyli. Zamiast walka o 2 miejsce z Alonso powinien byl blokowac i spowalniac tempo Hamiltona. Moze nawet sprowokowalby go do bledu. Chyba za bardzo liczyli na pogode (w sumie byl deszcz) oraz innych kierowcow - niewiele brakowalo bo "robotę" za nich wykonal Kubica i Vettel wyprzedzajac Hamiltona na ostatnim okrazeniu.
Sprawdzily się slowa Kubicy, dwa tygodnie temu powiedzial "oby nie braklo tego 1 punktu"...no cóz BMW jeszcze musi sie dużo uczyć!

Puntoświr

Imię: Arek
Dni na forum: 260
Tematy: 12

Post #185720 Wysłany: 02 Lis 2008 21:22 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

STax napisał:
Mnie szkoda Massy, bo owszem Hamilton uzbierał więcej punktów, ale zastanówmy się w jakim stylu...
Kubica... Dopóki będzie jeździł w tak dennym zespole nie mamy co liczyć na więcej. Takie moje zdanie

popieram w całości dla kubicy nie ma przyszłości w niemieckim zespole bo oni zawsze będą faworyzować niemca ,więc nie spodziewam sie niczego lepszego w przyszlym sezonie ,a szczerze mówiąc gdyby nie bardzo dobry bolid hamilton nie osiągnąłby takiego rezultatu ,w force india czy w innym mniej liczącym zespole byłby na szarym końcu bo kierowcą dobrym nie jest ,napewno nie lepszym niż Kub Szczerbol

Puntoświr

Ostrzeżenia: 3/3
Dni na forum: 380
Tematy: 49

Post #185814 Wysłany: 03 Lis 2008 01:17 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kubica miał bardzo dobry sezon, jak to powiedział komentator po wyścigu.
Jeśli dalej będzie trzymał taką formę to niedługo w ferrari lub maklarenie zasiądzie ale nie zgadzam się, ze bmw to kiepski team. PAtrząc na inne gorsze od bmw zespoły to trzeba by stwierdzić, że oprócz ferrari i maklarena to sam złom jeździ w formule 1. Kubica powinien się cieszyć że debiutował w bmw a nie w np force india.

Moderator

Imię: Adam
Dni na forum: 551
Tematy: 30

Post #185828 Wysłany: 03 Lis 2008 07:02 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Szkoda tylko, że ostatnio BMW nie postąpiło jak ferrari i Heidfeld nie przepuścił Kubicy - wtedy miałby jeden punkt więcej, którego wczoraj zabrakło...

Moderator

Imię: Szczepan
Dni na forum: 575
Tematy: 39

Post #185830 Wysłany: 03 Lis 2008 07:07 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

dr gore napisał:
powinien się cieszyć że debiutował w bmw a nie w np force india.

No nie wiem... Zespół, który na parę wyścigów przed sezonem stwierdza, że jużosiągnął to co chciał i nie wspiera swojego lepszego kierowcy moim zdaniem nie jest nic wart. Może inne zespoły są słabsze technicznie, ale przynajmniej mają ambicje a bmw? Dobrze powiedział chyba Zientarski w studio po wyścigach. Ferrari, McLaren, Honda, Toyota itd to są ZESPOŁY a BMW to 2 oddzielnych kierowców, którzy zamiast pomagać, tylko sobie przeszkadzają (o mechanikach nie wspomnę, nie dziwi was to, że problemy zawsze są tylko z ustawieniem auta Kubicy? Tylko u niego są jakieś cudowne zmiany w ostatnim momencie).

Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304
Image => LPG sucks Szczerbol
nismo
Puntoświr

Imię: Daniel
Dni na forum: 98
Tematy: 5

Post #185857 Wysłany: 03 Lis 2008 10:02 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chciałem żeby mistrzem był Massa - nie udało się. Chciałem żeby Kubica był trzeci w mistrzostwach - nie udało się. Moim zdaniem kiepski wyścig. Sad

Chicane
Puntoświr

Imię: Grzegorz
Dni na forum: 320
Tematy: 6

Post #185884 Wysłany: 03 Lis 2008 12:13 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

końcówka wyścigu była niesamowita,też kibicowałem Massie i liczyłem że to on zdobędzie mistrzostwo,niestety sie nie udało,tak samo Kubicy żal ,jego team zawiódł na całej lini,mam nadzieję ze w przyszłym roku będzie o wiele lepiej.

Kodako
Puntoświr

Imię: Marcin
Dni na forum: 365
Tematy: 16

Post #185887 Wysłany: 03 Lis 2008 12:19 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

No ale właśnie ten wyścig pokazał ze formuła 1 jest nieprzewidywalna Very Happy Niby wydawało się że już Massa wszystko zgarnął a kilka sekund później nagła zmiana. Ale też uważam że to Massa powinien wygrac

Punto 96r. 1,2 75KM ELX moje
http://fiatpunto.com.pl/topic11151.html
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
dr gore
Puntoświr

Post #185890 Wysłany: 03 Lis 2008 13:00 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

STax napisał:

No nie wiem... Zespół, który na parę wyścigów przed sezonem stwierdza, że jużosiągnął to co chciał i nie wspiera swojego lepszego kierowcy moim zdaniem nie jest nic wart.

mnie się wydaje, ze mało w tym prawdy a więcej polityki. Nie wierzę, ze team formuły 1 ( jakikolwiek ) odpuszcza i nie wspiera kierowcy lepszego. Przecież to jest sport z najwyższej pułki a nie 3 liga koszykówki. CO gadają to mało ważne, tam każdy piłuje do końca.

A z tymi ustawieniami to nie wierzę, ze ,,na złość'' Kubicy coś robili. Rozumiem jeszcze gdyby chodziło o awarie a tu idzie o ustawienia które są następstwem konsultacji z kierowcą.
Kubica to niedoświadczony zawodnik i pewnie coś namieszał w głowach mechaników że to czy tamto się zle prowadzi i tyle, a potem dziei się ze auto zle ustawione.
Nie wierzcie temu co gadają na konferencjach prasowych.
JEgo start z pit stopu tez miał BANKOWO decydujący wpływ na jego pozycję więc nie róbcie z Kubicy męczennika i kozła ofiarnego. Ten gość jest i tak szczęściarzem.

A gdyby debiutował w słąbym zespole to w ogole by nie sięgnął pierwszej dziesiatki w zadnym wyścigu. Dla Kubicy bmw to jak złapać boga za rogi.

Puntoświr

Imię: Arek
Dni na forum: 260
Tematy: 12

Post #185988 Wysłany: 03 Lis 2008 18:07 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

dr gore generalnie to sie z tobą nie zgadzam (moge nie Szczerbol) a Boga to się łapie za NOGI a BYKA za ROGI hahahahahahaha dobry jesteś

Puntoświr

Imię: Grzegorz
Dni na forum: 320
Tematy: 6

Post #185998 Wysłany: 03 Lis 2008 18:40 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

slon11 może dr gore uważa za Boga tego gościa z czarnych czeluści,wtedy by sie zgadzało bo tamten ma rogi Szczerbol

dr gore
Puntoświr

Post #186025 Wysłany: 03 Lis 2008 19:51 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

slon11 napisał:
dr gore generalnie to sie z tobą nie zgadzam (moge nie Szczerbol) a Boga to się łapie za NOGI a BYKA za ROGI hahahahahahaha dobry jesteś

bmw widziało ze kubica to talent i to on sprawia, ze zawodnik bmw sauber stoi na podium i to nie raz a nawet raz wygrał tym samym wynosząc bmw na szczyt. Myślisz, ze oni wolą faworyzować słabszego poniewaz jest Niemcem? Szczerbol

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat