Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Grande Tuning Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Pitersen
Puntoświr

Imię: Piotruś
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 932
Tematy: 13

Post #543 Wysłany: 21 Lip 2006 16:21 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

wrzuccie te zdjecia do galeri GP Wink

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
suldanesalar
Sympatyk kropek

Dni na forum: 920
Tematy: 1

Post #642 Wysłany: 03 Sie 2006 21:18 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

widze ze nikt nic nie tuninguje, lipa, jakis pionier by sie przydal Wink
emil
Puntomaniak

Dni na forum: 907
Tematy: 3

Post #725 Wysłany: 17 Sie 2006 15:02 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

witam
odnośnie gwarancji-musisz mieć zgodę dealera i odpowiedni wpis do książki gw. Czyli, w praktyce, daną modyfikację musi wykonać dealer, bo logiczne jest, że dealer nie da gwarancji na coś czego nie zrobił. A nie wiem, który dealer podejmie się jakichkolwiek przeróbek z wpisem do ks.gw.

pozdrawiam
emil
golab
Przyjaciel

Imię: Marcin
Dni na forum: 913
Tematy: 18

Post #727 Wysłany: 17 Sie 2006 18:26 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

To sie poczeka i zrobi po gwarancji Razz I tak narazie nie ma wiele grande punciaków a te co są rzucają sie w oczy z daleka Smile
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Michał1
Sympatyk kropek

Dni na forum: 885
Tematy: 2

Post #733 Wysłany: 21 Sie 2006 15:38 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wink Laughing
Image
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Pitersen
Puntoświr

Imię: Piotruś

Post #734 Wysłany: 21 Sie 2006 18:37 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

a moze ...
PRAWIE JAK GRANDE PUNTO

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
ipIV

Imię: Michał
Tematy: 156

Post #737 Wysłany: 21 Sie 2006 21:13 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

jak pierwszy raz zobaczyłem gp to skojarzyło mi sie z astonem Smile
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
garys
Puntoświr

Imię: Przemo

Post #740 Wysłany: 22 Sie 2006 12:04 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

no ale to przecież chyba nie tajemnica że projektant GP nawiązał stylistyką do Astona Martina Smile
Jednym się podoba drugim nie, ludzie się przyzwyczają do widoku GP na ulicach.
ipIV

Imię: Michał
Tematy: 156

Post #741 Wysłany: 22 Sie 2006 17:09 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

garys napisał:
no ale to przecież chyba nie tajemnica że projektant GP nawiązał stylistyką do Astona Martina Smile
Jednym się podoba drugim nie, ludzie się przyzwyczają do widoku GP na ulicach.
a miał nawiązywać do maserati Smile
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
garys
Puntoświr

Imię: Przemo

Post #745 Wysłany: 28 Sie 2006 14:12 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

...a to chyba faktycznie maserati miało być Wink ale do astona też podobny.

Znalazłem też taką bardzo ciekawą propozycję:

Image
Kubi
Puntoświr

Dni na forum: 751
Tematy: 9

Post #1422 Wysłany: 20 Gru 2006 16:08 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

luksusowe zdjątka Smile po prostu super, ja myślę narazie wiosną o alusach 5 ramienna gwiazda a'la pajączek - wypukłe nieco, tylko jeszcze nie wiem jakiej marki - nie chcę przepłacać, ale szajsu też nie chcę, oponki zimowe zostaną na stalowych Wink
Grzyws
Przyjaciel

Imię: Grzegorz
Dni na forum: 931
Tematy: 58

Post #2540 Wysłany: 04 Sty 2007 21:47 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image
Image

Źródło: freenet.de

Fabbrica Italiana Automobili Torino

Punto z potężnym 1.2 V8
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Raven
Puntomaniak

Dni na forum: 732
Tematy: 0

Post #3155 Wysłany: 08 Sty 2007 14:08 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dokładni takie samo ospoilerowanie jest dostępne w salonach fiata http://www.fiat.pl/index.php?pid=56&model_acc=GrandePunto w zakładce personalizacja pod pozycjami "sportowa nakładka zderzaka przedniego", "sportowa nakładka zderzaka tylnego", "zestaw obniżeń progów" do tego nakładki pedałów. To jest właśnie zestaw Need for Speed, o którym napisałem na powitanie. Wczoraj otwierał mi się katalog z cenami, ale dzisiaj już nie Sad Pamiętam że nakładka na przedni zderzak kosztuje około 1400 zł
Dzióbel
مدير

Imię: Zbyszek
Dni na forum: 931
Tematy: 37

Post #3156 Wysłany: 08 Sty 2007 14:10 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Raven napisał:
Dokładni takie samo ospoilerowanie jest dostępne w salonach fiata http://www.fiat.pl/index.php?pid=56&model_acc=GrandePunto w zakładce personalizacja pod pozycjami "sportowa nakładka zderzaka przedniego", "sportowa nakładka zderzaka tylnego", "zestaw obniżeń progów" do tego nakładki pedałów. To jest właśnie zestaw Need for Speed, o którym napisałem na powitanie. Wczoraj otwierał mi się katalog z cenami, ale dzisiaj już nie Sad Pamiętam że nakładka na przedni zderzak kosztuje około 1400 zł

troszkę za drogie to wszystko...uważam że ceny mogłyby z powodzeniem być o połowę niższe ...,

Puntomaniak

Dni na forum: 732
Tematy: 0

Post #3157 Wysłany: 08 Sty 2007 14:14 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Z jednej strony tańsze oznaczałoby bardziej przystępne i popularne. Co drugie GP tak by wyglądało, ale z drugiej strony nie byłoby fajnie zostawić przypadkiem 1400 zł zaczepione o zbyt wysoki krawężnik Very Happy

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat