zastanawiam sie czy by mojego grande nie zagazowac w aso powiedzieli ze koszt jakies 3700pln wczesniej tez mialem gaz i bylo tanio i bez klopotow co myslicie o tym?
Uwagi:
O LPG piszemy w osobnym wątku - jest taki na forum, a jeśli nie ma konkretnie o GP to utwórz. //golab
Tylko pamietajcie , to sa pokazane duze felgi.
Wejdzie w jakis konfigurator, wybierzcie GP , felge i rozmiar 15".
Calkiem to inaczej wyglada ...
Chociazby Momo X-43 - na fotce jest 18" i 8.5 " a GP ma 15" i 6.5"
Ja tam juz zdecydowalem, ze zostawie 15"ki i wybralem wstepnie 2 modele - tylko mam problem - drugi dzien siedze i nie moge zdecydowac
Niestety, drozszych felg nikt nie ma na stanie i przez to ciezko wyobrazic sobie jak bedzie autko wygladac.
Wybralem OZy po 510 / sztuke i zastanawiam sie, czy nie wybrac Dezent V-Dark za 380 pln - te przynajmniej widzialem i tez sa fajne.
Poza tym malo fotek GP z innymi felami niz firmowe.
Jesli ktos z Was zakupi, wrzuccie fotki.
[ Dodano: Wto Kwi 17, 2007 9:21 pm ]
O tych felach byla mowa ?
Rome , podobaja mi sie bardzo, podobnie jak OZ SuperTurismo.
Celowalem w V-Dark 17-ki, odwiodl mnie od tego Synek i mysle, ze ma racje.
Pozniej wybralem OZ 16-ki ale musialbym kupic nowe opony - w ten sposob komplet kosztowalby okolo 4000.
W ten sposob zdecydowalem sie na MichelAngelo 15-ki , zaplace i tak sporo bo 2100-2200 ze srubami montazowymi i zabezpieczajacymi OZ oraz montazem.
Mysle, ze to rozsadne, biorac pod uwage nasze drogi i amatorow cudzych felg ...
Jak je bede mial to wrzuce fotki.
Mam prosbe do innych Puntomaniakow - wrzucajcie fotki swoich felg, w ten sposob inni beda mieli latwiejszy wybor
Matt Puntomaniak
Imię: Maciek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 669
Tematy: 2 Skąd: MMz
witam, troche mnie olśniło i zdecydowałem że jak kasa wpłynie na konto to będe kupował (jak nic nie wypadnie ) 16' Dezent V Black i oponki 195/50/R16. W gre wchodzą jeszcze Dezent T, Dotz Daytona , Dezent N, Aez Xylo( troche drogie). Jeszcze jedno na jaki kolor miałbym pomalować bębny i zaciski - myśle nad czarnym lub srebrnym????? . pozdr.
_________________ Grande Punto 1.4 8v 3D Piasek
Moja galeria
Synek Przyjaciel
Imię: Kacper
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 813
Tematy: 20 Skąd: Logrono, Mollet del Valles
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach