| Autor |
Wiadomość |
piotrekmax
Puntomaniak

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 679
Tematy: 13 Skąd: Łódzkie
|
Wysłany:
27 Maj 2007 21:52 |
  |
Faktycznie nie jest to jakaś kwota , która zwala z nóg i pokorowców zakładać nie bedę. Korzystać , korzystać i jeszcze raz korzystać. Ostatnio rozmawiałem ze znajomym kupił autko i wogóle nim nie jezdzi, czy to jest sens wydac kasę i nie korzystać?Dla mnie to już skrajność. |
_________________ GP 1.2 8v Active 5D |
|
|
|
 |
Grandziak
Przyjaciel
|
|
|
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć! |
 |
golab
Przyjaciel

Imię: Marcin
Dni na forum: 913
Tematy: 18 Skąd: Morąg
|
Wysłany:
28 Maj 2007 18:20 |
  |
A gdzie zamawiałeś siedziska? |
_________________ Grande Punto 1.4 77KM Energy
5-drzwiowy .:. dziki wąż piaskowy .:. szybki i wściekły!  |
|
|
|
 |
piotrekmax
Puntomaniak

Tematy: 13 Skąd: Łódzkie
|
Wysłany:
28 Maj 2007 18:57 |
  |
w ASO , w eper wpisują dane autka i już za chilkę wszystko wyskakuje. Tylko , że ja samo poszycie siedziska zamówiłem bo pewno całe siedzisko z gąbką plus poszycie będzie o wiele droższe. tutaj jest nr. katalogowy poszycia
184879480 tj. "czarny drop" |
_________________ GP 1.2 8v Active 5D |
|
|
|
 |
Tomo
Puntoświr

Imię: Tomek
Dni na forum: 603
Tematy: 3 Skąd: NDM-Mazowieckie
|
Wysłany:
29 Maj 2007 09:47 |
  |
Ja również nigdy nie zakładałem pokrowców na siedzenia. Uważam, że nie po to wybiera się kolor tapicerki przy zakupie auta żeby to potem zakrywać jakimś tam badziewiarskim pokrowcem który kosztuje niewiele mniej niż nowe poszycie na siedzisko. Poza tym nie uwierzę w słabą jakość tapicerki. W Seicento przejeździłem 250 tys. km. i siedzenie kierowcy jest w b.dobrym stanie! |
_________________ Grande Punto SPORT MultiJet (2006),
Seicento Sporting ABARTH (dobry rocznik 1999 - jest jak wino: im starszy tym lepszy)
UWAGA! Przyjmę Punto Abarth jako darowiznę. Tylko poważne oferty! |
|
|
|
 |
EDi
Moderator

Imię: Dawid
Dni na forum: 610
Tematy: 35 Skąd: Dębica
|
Wysłany:
29 Maj 2007 10:36 |
  |
dokładnie panowie, ja tak samo wolę kolory mojej tapicerki niż jakies tam badziewne pokrowce których i tak nie dopasujesz kolorystycznie do reszty samochodu i robi sie wiocha,
na siedzeniach inne obicie, na drzwiach inne i jeszcze plastiki w dwóch kolorach i oczopląsu można dostac.
Co do zabrudzeń są pianki do czyszczenia tapicerki, jednym opakowanie można wyczyścic całe wnetrze, a nie kosztuje to dużo, a pozatym
| Synek napisał: |
| i batoniki |
wyznaje zasdę że w samochodzie sie nie je i tego sie trzymam i nikomu nie pozawalam jeśc |
|
|
 |
Dominguez
Przyjaciel

Imię: Dominik
Tematy: 11 Skąd: Warszawa
|
Wysłany:
29 Maj 2007 11:27 |
  |
| Tomo napisał: |
| nie po to wybiera się kolor tapicerki przy zakupie auta żeby to potem zakrywać jakimś tam badziewiarskim pokrowcem |
No chyba, że ktoś kupuje auto na wyprzedaży i nie ma zbyt wielu możliwości w wyborze koloru auta (nie mówiąc o kolorze tapicerki).
| EDi napisał: |
| wolę kolory mojej tapicerki niż jakies tam badziewne pokrowce których i tak nie dopasujesz kolorystycznie do reszty samochodu i robi sie wiocha |
Ja właśnie założyłem sobie takie "badziewne" pokrowce jak je nazwałeś i jestem zadowolony bo:
- po pierwsze primo - znalazłem je w kolorze idealnie pasującym do koloru nadwozia,
- po drugie primo - jak już wspomniałem kupiłem autko na wyprzedaży i tapicerka foteli nie do końca mi się podobała,
- i po trzecie ultimo - nie żałuję bo w środku nie jest teraz tak szaro buro jak na początku.
A wracając do tematu posta wydaje mi się, że jakośc tapicerki jest zadowalająca, jednakże jak w każdym aucie trzeba uważac, żeby czymś ostrym nie zaczepic.
Pokrowce jak się zniszczą to zawsze można łatwo wymienic na nowe, a z poszyciem foteli jest już trochę trudniej i koszty większe.
[ Dodano: 29 Maj 2007 12:30 ]
| EDi napisał: |
| wyznaje zasdę że w samochodzie sie nie je i tego sie trzymam i nikomu nie pozawalam jeśc |
Zgadzam się absolutnie. Samochód to nie jadalnia. Palenie również zabronione!!  |
_________________ Grande Punciak 1.4 8V 77KM 5D Active + A/C niebieski metalik
Galeria mojej Grandefury
"Tot al camp es un clam..." - FCB |
|
|
|
 |
Synek
Przyjaciel

Imię: Kacper
Dni na forum: 813
Tematy: 20 Skąd: Logrono, Mollet del Valles
|
Wysłany:
29 Maj 2007 14:06 |
  |
| Dominguez napisał: |
| Zgadzam się absolutnie. Samochód to nie jadalnia. Palenie również zabronione!! |
No ja tam wiecznie cos zre w aucie Jak mi sie spieszy nawet to wole podjechac do okienka w Burger Kingi czy McDonalds i zjesc w aucie niz tracic czas na wychodzenie. Fakt, siedzenie mam juz troche uswinione, ale to glownie czekolada bo ona najciezej schodzi  |
|
|
|
|
 |
Dominguez
Przyjaciel

Imię: Dominik
Tematy: 11 Skąd: Warszawa
|
Wysłany:
29 Maj 2007 15:04 |
  |
| Synek napisał: |
| Jak mi sie spieszy nawet to wole podjechac do okienka w Burger Kingi czy McDonalds i zjesc w aucie niz tracic czas na wychodzenie |
Synek - to jesteś usprawiedliwiony . Mnie też się raz zdarzyło BigMaca wcinac w aucie na parkingu .
Raz mi kumpel ciutkę piwka wylał na tylną kanapę, ale na szczęście wsiąkło w pokrowiec i zanim doszło do siedzenia zdążyłem szmatkę podłożyc, hehe . |
_________________ Grande Punciak 1.4 8V 77KM 5D Active + A/C niebieski metalik
Galeria mojej Grandefury
"Tot al camp es un clam..." - FCB |
|
|
|
 |
Berliozz
Puntoświr

Imię: Grzesiek
Dni na forum: 627
Tematy: 32 Skąd: Warszawa
|
Wysłany:
29 Maj 2007 15:18 |
  |
Najgorsze jest to, że chyba jeszcze nie widziałem w swoim życiu ładnych pokrowców. Gdyby tylko ktoś wysilił się i zrobił naprawdę fajne materiałowo i kolorystycznie pokrowce było by fajnie. Np. mogły by być całe czarne  |
_________________ Kobieta powinna traktować swojego faceta jak Psa! - dobrze nakarmić, nie drażnić i wypuszczać na wieczór....
********Grande Punto 1.4 8V********* |
|
|
|
 |
sadoo
Puntoświr

Dni na forum: 673
Tematy: 19 Skąd: Jelenia G.
|
Wysłany:
29 Maj 2007 18:19 |
  |
Mi sie pokrowce strasznie nie podobaja, wiadomo łątwiej utrzymac siedzenia w lepszym stanie ale ja ich nie uzywam i nie mam zamiaru, najbardziej mnie rozbija jak ziomki w mietkach badz innych betach na skóre zakladaja pokrowce to jest szot stulecia , a co do jedzonka Ja normalnie wcinam w wózku nie spinam sie w ogóle ale batonów czekoladowych nie toleruje tak jak papierosów!! ale to wszystko jeszcze z kropki jedynki historie!! a jak bedzie w grande to nie wiem ale pewnie tak samo  |
_________________ www.instalacjecaraudio.pl
www.steamjg.tk
www.aeroklub.jelenia.gora.pl
www.13poziomo.pl |
|
|
|
 |
Synek
Przyjaciel

Imię: Kacper
Dni na forum: 813
Tematy: 20 Skąd: Logrono, Mollet del Valles
|
Wysłany:
29 Maj 2007 18:26 |
  |
Ja czekolade zre glownie jak gdzies dalej jade. NAjbardziej to sobie zaswinilem siedzenie (i jasne spodnie) jak jechalem do Polski Wypadl mi z mordy kawalek sznikersa i tak jechal podemna jekis 200km zanim sie zatrzymalem na stacji i zorintowalem na czym siedze  |
|
|
|
|
 |
golab
Przyjaciel

Imię: Marcin
Dni na forum: 913
Tematy: 18 Skąd: Morąg
|
Wysłany:
29 Maj 2007 20:17 |
  |
Ja jem w samochodzie, ale ja moge bo mam pokrowce i często odkurzam! Tak samo jak jade z kumplami na rajd czy gdzieś tam, to jestem spokojny gdy wsiadamy na koniec cali brudni do auta. Co jakiś czas sie wypierze i są jak nowe. |
_________________ Grande Punto 1.4 77KM Energy
5-drzwiowy .:. dziki wąż piaskowy .:. szybki i wściekły!  |
|
|
|
 |
|
|