Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Bezpłatna wymiana przewodów hamulcowych w Punto I Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Rafalinek
Puntoświr

Imię: Rafał
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 674
Tematy: 5

Post #25867 Wysłany: 27 Maj 2007 22:02 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Byłem w piątek w ASO Fiata. Niestety mój kropek się nie załapie na darmowy przegląd Sad

Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Maxiu
Puntoświr

Dni na forum: 676
Tematy: 4

Post #25877 Wysłany: 28 Maj 2007 07:55 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Rafalinek

Dlaczego się nie łapie?

www.maxiu.za.pl
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Xyś
Ojciec założyciel

Ostrzeżenia: 3/3
Dni na forum: 932
Tematy: 52

Post #25880 Wysłany: 28 Maj 2007 08:09 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja bym sie tez wybrał niby numery sie zgadaja z tymi podanymi ale nie wiem czy we wszytskich aso to obowiazuje

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jls
Puntomaniak

Imię: Jerzy
Dni na forum: 931

Post #25883 Wysłany: 28 Maj 2007 08:37 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Obowiązuje na terenie całego kraju.
Jeżeli numery mieszczą się w widełce, to powinni to zrobić.
Możliwe ,że w komputerze Fabryki zaznaczony jest jako usługa wykonana.
Mogł to zrobić poprzedni własciciel, wtedy pracownik powinien poinformować o tym.

Puntoświr

Imię: Rafał
Dni na forum: 674

Post #25892 Wysłany: 28 Maj 2007 11:13 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kropek był sprowadzony z Włoch. Facet z ASO coś tam sprawdził w komputerze no i stwierdził, że się nie załapie. Jedyne co mi powiedział, to że kropek był we Włoszech bodajże w 2002 na kampanii polegającej na wymianie centralki powietrza, ale tak mi to wytłumaczył, że nie zrozumiałem o co chodziło z tą centralką powietrza i co to w ogóle jest...
jls
Puntomaniak

Imię: Jerzy
Dni na forum: 931

Post #25907 Wysłany: 28 Maj 2007 13:16 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Też tego nie wiem.Ale myślę,że centralka powietrza, tojest coś innego niż
przewody hamulcowe.
Ja bym podjechał jeszcze raz i poprosił o dokładne wyjasnienie o co mu chodziło.
W końcu jest to dla ciebie wazna informacja.Można też poprosić o wydruk dokonanych napraw w twoim aucie. Cool

Puntoświr

Dni na forum: 676
Tematy: 4

Post #25999 Wysłany: 29 Maj 2007 07:12 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zawsze mozna podjechać do innego ASO, bo w moim przypadku sycowski oddział ASO z Ostrowa też się migał Mr. Green

www.maxiu.za.pl
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kotam
Sympatyk kropek

Dni na forum: 610
Tematy: 1

Post #26448 Wysłany: 31 Maj 2007 17:39 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

dziś byłem w aso i wymienią mi przewody, nawet nie patrzyli w jakim są stanie. Czekam tylko aż zamowione przewody przyjdą do nich.

Forumowicz

Imię: lucek
Dni na forum: 576
Tematy: 0

Post #28231 Wysłany: 13 Cze 2007 15:58 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam czy ktoś morze mi powiedzieć gdzie jest jakieś pokretło od obrotów do punciaka 1 1,2 75km bo mam ten samochodzik w gazie i obroty na 800 i czasami mi potrafi zgasnąć jak chamuje. Potciągnełem troche linką ale już wiecej niemam tam regulacji a obroty zamałe pomużcie!!!! Najlepiej jakby ktoś mi wysłał zdjcie albo skan schematu gaznika tego punciaka byłbym wdzieczny pozdrawiam Lucekcl mój email ludwik.teoludzki@neostrada.pl
tbeza
Puntoświr

Imię: tomek
Dni na forum: 589
Tematy: 7

Post #28307 Wysłany: 13 Cze 2007 23:19 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

lucekcl napisał:
Witam czy ktoś morze mi powiedzieć gdzie jest jakieś pokretło od obrotów do punciaka 1 1,2 75km bo mam ten samochodzik w gazie i obroty na 800 i czasami mi potrafi zgasnąć jak chamuje. Potciągnełem troche linką ale już wiecej niemam tam regulacji a obroty zamałe pomużcie!!!! Najlepiej jakby ktoś mi wysłał zdjcie albo skan schematu gaznika tego punciaka byłbym wdzieczny pozdrawiam Lucekcl mój email ludwik.teoludzki@neostrada.pl

heh...
mam dla Ciebie o wiele lepsza rade... jedz do kogos kto sie na tym zna bo sam mozesz narobic wiecej szkod niz pozytku
lucekcl
Forumowicz

Imię: lucek
Dni na forum: 576
Tematy: 0

Post #28339 Wysłany: 14 Cze 2007 10:21 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam jak by ktoś chcioał mieśc wieksze obroty to wystarczy pociagnąć mechanizm co dodaje gazu i tam wystaje taki cycek ktury jest na klucz ampulowy od spodu tego cycka mam obroty takie jakie chiałem
Krzycho90
Puntoświr

Imię: Krzysiek
Dni na forum: 824
Tematy: 93

Post #29652 Wysłany: 25 Cze 2007 16:11 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

to ciekawe, ja jak dzwoniłem do FIAT-a to gosci mi powiedział że pierwsze słyszy, dzwonił do Rzeszowa i się niby nic nie dowiedział... ah ten profesjonalizm :alien:

Cinquecento 0.9 http://fiatpunto.com.pl/topic11236.html

Święty Krzysztof jeździ z Tobą do
120km/h, powyżej tej prędkości swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi.
Xyś
Ojciec założyciel

Ostrzeżenia: 3/3
Dni na forum: 932
Tematy: 52

Post #29664 Wysłany: 25 Cze 2007 17:33 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja byłem w rzeszowie na rejtana umuwiłem sie na termina pokazałem kolesiowi kartke o tej akcji niby posprawdzali i niby sa ok a nie chceli wymiec bo pan sugerował ze nie ma na magazynie i na jakas flaszke by sie przydało Razz to ja go pier ... wróciłem do domu podniosłem sobie posprawdzałem sam przyokazji wymieniłem płyn hamulcowy, a ta akcja dotyczny tego ze w niektórych samochodach gnija te grzybli zakanczajace przewód hamulcowy a u mnie jest lux malina Smile

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
kgorka
Puntoświr

Dni na forum: 685
Tematy: 12

Post #32388 Wysłany: 11 Lip 2007 14:13 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jutro jade na wymiane do ASO do Ganinexu do Gliwic. Czas roboty niby 4 godziny. ciekaw sam jestem jak to zrobia...

[ Dodano: Sro Lip 11, 2007 2:13 pm ]
No i dzis bylem tam i wymienili przewody hamulcowe ale TYLNE tylko. Czy ta kampania na tym polega czy przod tez powinni wymienic??POZDRAWIAM
Krzycho90
Puntoświr

Imię: Krzysiek
Dni na forum: 824
Tematy: 93

Post #32739 Wysłany: 11 Lip 2007 14:46 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ciesz się żę Ci w ogóle wymienili...

Cinquecento 0.9 http://fiatpunto.com.pl/topic11236.html

Święty Krzysztof jeździ z Tobą do
120km/h, powyżej tej prędkości swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi.

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat